Bli vår Rosa Partner

Som Rosa Partner arbetar ni med produktkopplad insamling under Rosa Bandet-kampanjen och sprider kunskap om cancer. Som Rosa Huvudpartner har ni även rätt att sälja våra rosa band.

Partnerskapet ger er rätt att:

 

  •  
    Använda Cancerfondens grafiska symboler
  •  
    Sälja produkter till förmån för Cancerfonden
  •  
    Associeras till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj

Tillsammans färgar vi Sverige rosa

Engagemang är vägen till en lyckad Rosa Bandet-kampanj! Kombinationen av produktförsäljning och kunskapsspridning ger en bra balans och skapar trovärdighet. Tillsammans med våra samarbetspartners färgar vi hela Sverige rosa i oktober.


Tack alla samarbetspartners

Stort tack alla samarbetspartners. Utan ert stöd och engagemang under Rosa Bandet-kampanjen 2020 hade vi inte lyckats samla in otroliga 89 miljoner kronor till livsviktig cancerforskning.

Forskning vi finansierar 

Fler sätt att engagera sig

Rosa Bandet har något för alla. Som företag kan ni stödja oss genom att bli rosa företagsvän från 5 000 kronor. Är ni en förening eller ett förbund kan ni anordna en insamlingsaktivitet och starta en egen insamling.

Bli en samarbetspartner i Rosa Bandet

Som samarbetspartner får ni möjlighet att arbeta med produktkopplad insamling under Rosa Bandet-kampanjen och sprida kunskap om cancer. Som rosa huvudpartner har ni även rätt att sälja Cancerfondens rosa band. 

Har du frågor, kontakta oss gärna på foretag@cancerfonden.se eller 010-199 10 10.