Bli Företagsvän

Var med och bidra till att finansiera Sveriges främsta cancerforskning. Som tack får ni digitalt material att använda för att visa ert engagemang. Tillsammans kan vi besegra cancer.

Var med och bidra till att finansiera Sveriges främsta cancerforskning. Som tack får ni digitalt material att använda för att visa ert engagemang. Tillsammans kan vi besegra cancer.

Nyhet: Företagsvän Premium

Nu erbjuder vi ett nytt företagspaket som bland annat inkluderar biljetter till vår gala Tillsammans mot cancer. För gåvor från 25 000 till 100 000 kronor.

Vill ni veta mer, kontakta gärna oss på foretag@cancerfonden.se eller 020-59 59 59.

Vanliga frågor och svar

Får mitt företag använda Cancerfondens logga och symboler i vår egen kommunikation?

Våra logotyper och symboler är registrerade varumärken som ägs av Cancerfonden. Logotyper och symboler (som det rosa bandet) är förbehållna våra huvudpartner i Rosa Bandet-kampanjen, som vi har ett långsiktigt samarbete och avtal med. Varken företag eller privatpersoner får använda Cancerfondens symboler om det inte reglerats i avtal. 

Får mitt företag sälja rosa band?

Banddistrubition under Rosa Bandet-kampanjen är förbehållna våra huvudpartner som vi har ett långsiktigt samarbete och avtal med. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om hur du och ditt företag också kan bli banddistributörer. 

Hur gör jag om jag vill sälja produkter till förmån för Cancerfonden under Rosa Bandet-kampanjen?

För att som företag få driva tjänst- eller produktkopplad försäljning, exempelvis skänka x antal kronor till Cancerfonden per såld produkt/tjänst, krävs ett samarbetsavtal med Cancerfonden. 

Hur kan jag som företag skänka en engångsgåva?

Om du och ditt företag vill skänka en engångsgåva till Cancerfonden vore vi tacksamma. Ert bidrag hjälper till att föra forskningen framåt så att färre drabbas och fler överlever cancer. Ge en gåva här! 

Yukiko Willebrand med kollega utanför restaurangen i Uppsala
Yukiko Willebrand och kollegan Carlos. Foto: Sandra Forsvik

”En droppe i havet är bättre än ingenting”

Yukiko Sushi har stöttat Cancerfonden som rosa Företagsvän sedan 2014. Men engagemanget att hjälpa cancersjuka började med något annat – japansk origami.

Engagemanget har spridit sig 

Bli en samarbetspartner i Rosa Bandet 2020

Som samarbetspartner får ni möjlighet att arbeta med produktkopplad insamling under Rosa Bandet-kampanjen och sprida kunskap om cancer. Som rosa huvudpartner har ni även rätt att sälja Cancerfondens rosa band. Läs mer

Har du frågor, kontakta oss gärna på foretag@cancerfonden.se eller 020-59 59 59

Tack alla som är med och stödjer oss i kampen mot cancer!

Stora
Mellan
Lilla