Rosa Bandet-loppet

Rosa Bandet-loppet springs den 24 september 2023 på Lidingö och vill inspirera till fysisk aktivitet och sprida kunskap om hur vi alla kan minska risken att drabbas av cancer genom hälsosamma levnadsvanor.

Kvinnor i rosa tröjor som tränar

Årets viktigaste lopp till förmån för Cancerfonden! 

Loppet arrangeras av Lidingöloppet till förmån för Cancerfonden och är en del av den officiella starten för Rosa-Bandet kampanjen som pågår under oktober månad varje år.

Alla startgrupper utom två är nu mixed, dvs öppna för både män och kvinnor. Med undantag för startgrupp 1A och 1B som endast är öppen för kvinnor. Du kan välja att springa 4 km eller 10 km.

100 kr av startavgiften går till Cancerfonden när du anmäler dig, oavsett startgrupp och längd.

Rosa Bandet-loppet är öppet för alla löpare från 11 år och uppåt – både kvinnor och män. Ta tag i kollegan, vännen, dottern, sonen, mamma eller pappa. Förena nytta med nöje, och bidra till att besegra cancer!

Du kan också välja att delta i Rosa Bandet-loppet@Hemma som pågår under hela rosa månaden oktober. Då genomför du loppet på din hemmaplan. Läs mer HÄR

Tillsammans färgar vi Sveriges löparspår rosa!

 

När? 24 september 2023

Var? Lidingö

 

Anmäl dig här

Vill du få information om vårt arbete för att besegra cancer?

E-post

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Cancerfondens integritetspolicy.