En tanke som syns.

Forskningens Framsteg

I Sverige dör ungefär 1400 kvinnor, och ett fåtal män, av bröstcancer varje år. Genom åren har en lång rad forskningsframsteg bidragit till ökad kunskap och att fler överlever. Vi har kommit långt, men än är vi inte framme. Framgångsrik forskning kräver pengar, tid och tålamod. Därför behövs pengarna från ditt Rosa Band. Tillsammans kan vi besegra cancer!

Köp rosa bandet till dig och en vän

2017 års band är designat av smyckesdesignern Efva Attling. Du hittar det på:

Vi är så många som har överlevt denna sjukdom och jag vet att med mer resurser till cancerforskning så finns det hopp om att vi ska kunna besegra cancer: BEAT IT.

Efva Attling

Smyckesdesigner

Bröstskolan

Alla kvinnor bör ha god kännedom om sina bröst så att de lättare kan upptäcka eventuella förändringar. Här visar vi hur du undersöker dina bröst i tre enkla steg.

Välj rosa i oktober

När du köper en rosa produkt från våra sponsorer bidrar du till Sveriges främsta cancerforskning. I år finns drygt 200 produkter att välja bland. Tillsammans gör vi skillnad!

Var med och färga hösten rosa

Dela gärna vår sajt i sociala medier. Tack för ditt stöd!

Skänk en tanke som syns

Just nu bär några personer, vars liv berörs av cancer på olika sätt, ett uppkopplat rosa band som lyser upp när du skickar din omtanke. Man brukar ju säga att det är tanken som räknas – vi vet att den gör mer nytta om den syns.

Kampanjpaket Rosa

Genom Kampanjpaket Rosa bidrar ni till att finansiera den främsta cancerforskningen i Sverige. I paketet ingår marknadsföringsmaterial som visar kunder och medarbetare att ni står bakom vårt arbete. Bli en del av Rosa Bandet!

Våra sponsorer 2017

Wayne´s Coffee
Oriflame
Pampers
Nilfisk
din-X
Ever Clean
Eukanuba
Oral-B
Gillette