Tack

Sverige för ett fantastiskt engagemang 2018!

#ROSABANDET

Tack

Sverige för ett fantastiskt engagemang 2018!

#ROSABANDET

Under oktober färgas hela Sverige rosa med hjälp av företag, föreningar och privatpersoner. Syftet med Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj är att finansiera forskning, sprida kunskap om cancer och bedriva påverkansarbete.

#TILLSAMMANSMOTCANCER


84 miljoner tack!

Tillsammans samlade vi in otroliga 84 miljoner under årets Rosa Bandet-kampanj. Och det är tack vare alla er – privatpersoner, företag och föreningar – som på olika sätt har varit med och engagerat er i kampen mot cancer. Pengarna vi har samlat in är ett livsviktigt bidrag till Sveriges främsta cancerforskning.

Läs mer om årets band 

Forskningens framsteg

I Sverige dör ungefär 1 400 kvinnor, och ett fåtal män, av bröstcancer varje år. Genom åren har en lång rad forskningsframsteg bidragit till ökad kunskap, bättre behandlingar och att fler överlever. Vi har kommit långt, men vi är inte framme. Framgångsrik forskning kräver pengar, tid och tålamod. Därför behövs pengarna från ditt rosa band. Bara tillsammans kan vi besegra cancer!


Bröstskolan

Alla kvinnor bör ha god kännedom om sina bröst så att de lättare kan upptäcka eventuella förändringar. Här visar vi hur du undersöker dina bröst i tre enkla steg.

Lär känna dina bröst

Årets rosa produkter

När du köper en rosa produkt från våra samarbetspartners bidrar du till Sveriges främsta cancerforskning. I år finns över 200 produkter att välja bland. Tillsammans gör vi skillnad!

Läs mer om rosa produkter och partners