BEAT IT! Tillsammans
ska vi besegra cancer

Köp rosa bandet till dig och en vän

2017 års band är designat av smyckesdesignern Efva Attling. Du hittar det på:

Vi är så många som har överlevt denna sjukdom och jag vet att med mer resurser till cancerforskning så finns det hopp om att vi ska kunna besegra cancer: BEAT IT.

Efva Attling

Smyckesdesigner

Bröstskolan

Alla kvinnor bör ha god kännedom om sina bröst så att de lättare kan upptäcka eventuella förändringar. Här visar vi hur du undersöker dina bröst i tre enkla steg.

Välj rosa i oktober

När du köper en rosa produkt från våra sponsorer bidrar du till Sveriges främsta cancerforskning. I år finns drygt 200 produkter att välja bland. Tillsammans gör vi skillnad!

Var med och färga hösten rosa

Dela gärna vår sajt i sociala medier. Tack för ditt stöd!

Tillsammans kan vi göra skillnad

”För mig är livet än mer magnifikt nu, på andra sidan min cancer. Jag vill att fler ska få möjlighet att fortsätta uppleva livets storhet. Vi är så många som har överlevt denna sjukdom och jag vet att med mer resurser till cancerforskning så finns det hopp om att vi ska kunna besegra cancer: BEAT IT.”

Kampanjpaket Rosa

Genom Kampanjpaket Rosa bidrar ni till att finansiera den främsta cancerforskningen i Sverige. I paketet ingår marknadsföringsmaterial som visar kunder och medarbetare att ni står bakom vårt arbete. Bli en del av Rosa Bandet!

Våra sponsorer 2017

Wayne´s Coffee
Oriflame
Pampers
Nilfisk
din-X
Ever Clean
Eukanuba
Oral-B
Gillette