Att skriva testamente online är ett enkelt och kostnadsfritt sätt att upprätta ett juridiskt korrekt testamente. Vi erbjuder den här tjänsten tillsammans med den oberoende digitala juristbyrån Lawly. Du kan känna dig trygg med att vi förvaltar din vilja på bästa sätt och att din gåva går till Sveriges främsta cancerforskning.

För den här och kommande generationer

Tack vare pengar som företag och privatpersoner bidrar med kan vi stötta Sveriges främsta cancerforskning. Många av de framsteg vi ser inom cancerbehandling idag, är resultat av forskning som inleddes för decennier sedan. 

Copyright Nobel Media AB 2015. Foto: Pi Frisk

Ett exempel är Nobelpristagaren Thomas Lindahls forskning som hjälpt oss att förstå hur cancer uppkommer, och som tidigt fick stöd av Cancerfonden. En idé han hade för 50 år sedan, resulterade i Nobelpriset i kemi 2015. 

För att våra barn och barnbarn ska få ta del av ytterligare framsteg, måste vi som lever i dag se till att forskningen har de resurser som krävs. Tack för att ni stödjer Cancerfonden!

Om tjänsten

Lawly har skapat en digital lösning som gör det enkelt att skriva testamente på ett juridiskt korrekt och tryggt sätt. Om du har frågor är Lawlys jurister tillgängliga i chatten medan du fyller i testamentet. Du kan också ringa på 08-515 11 287.

Skriv testamente online

Vill du få information om vårt arbete för att besegra cancer?

E-post

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Cancerfondens integritetspolicy.