Minnesgåva

Hedra minnet av en närstående. Din gåva bidrar till målet att fler ska överleva cancer. Tack för att du väljer Cancerfonden! 

Ge en minnesgåva

Hedra minnet av en närstående. Din gåva bidrar till målet att fler ska överleva cancer. Tack för att du väljer Cancerfonden! 

Ge en minnesgåva

Vanliga frågor och svar

Hur skickas mitt minnesblad?

Minnesbladet med bild och din personliga hälsning skickas med A-post samma dag. Det gäller om du beställer före klockan 14.00. Annars nästkommande vardag.

Hur skickar jag en minnesgåva utomlands?

Om du vill lämna en minnesgåva till/från utlandet ber vi dig att ringa +46 8 677 10 00 så ordnar vi det.

Kommer beloppet jag skänker att synas på minnesbladet?

Nej, vi lämnar inte ut uppgifter om enskilda gåvor.

Jag vet inte vilken adress det är till begravningsbyrå eller anhörig?

Vi behöver en adress om vi ska kunna skicka ut minnesbladet. Om du inte har möjlighet att få fram adressen så kan du ringa oss på 020-59 59 59 så försöker vi hjälpa till.

Varför kan jag inte betala med mitt betalkort?

Kontrollera så att ditt betalkort är öppet för online köp. Många banker stänger automatiskt betalkorten och man behöver i dessa fall aktivt öppna det för att kunna betala via internet.

Vad kan jag skriva på minnesbladet?

Ibland kan det vara svårt att skriva en sista hälsning. Här hittar du tips på minneshälsningar och kondoleanser, korta verser och dikter. 

Forskare sitter i ett labb och tittar i ett mikroskop-.

Så förvaltar vi din gåva

Vi stödjer cancerforskning och de projekt som har störst chans att nå framgångsrika resultat. Tillsammans besegrar vi cancer!

Följ forskningens framsteg