Stöd oss

Tillsammans kan vi besegra cancer. Stöd Sveriges främsta cancerforskning.

Tillsammans kan vi besegra cancer

Bli månadsgivare

Som månadsgivare till Cancerfonden hjälper du oss att hålla nere våra kostnader samtidigt som cancerforskningen kan verka långsiktigt.

Ge en minnesgåva

Med en minnesgåva hedrar du minnet av en närstående. Gåvan bidrar till att vi kommer ett steg närmare målet att fler ska överleva cancer.

Ge en gåva

Stöd Cancerfonden genom att ge en gåva. Du kan när som helst ge ett valfritt belopp via ditt betalkort eller internetbank.

Insamling till Cancerfonden

Vill du hedra någon som har drabbats av cancer – eller helt enkelt bara visa ditt stöd i kampen mot cancer? Starta en insamling hos oss! Alla privatpersoner kan skapa användarkonto och starta insamling, även skolor, UF-företag och ideella föreningar.

Köp rikslotter

I Cancerfondens Rikslotteri kan du vinna mat, resor eller kontanter upp till en miljon kronor. Var med i lotteriet där alla blir vinnare!

Testamentera till Cancerfonden

Att skänka pengar till exempelvis cancerforskning är ett sätt att bidra till att fler liv kan räddas i framtida generationer. Ger du en gåva till Cancerfonden bidrar du till att bekämpa cancer.

Skänk en gratulationsgåva

Uppvakta en vän genom att ge en gåva till Cancerfonden. Du skänker en gratulationsgåva till svensk cancerforskning i jubilarens namn.

Bli stödmedlem

Som stödmedlem till Cancerfonden får du vår uppskattade tidning Rädda Livet fyra gånger om året. Medlemskapet kostar 200 kronor.

Ge ett gåvobevis

När du ger en gåva till Cancerfonden kan du samtidigt köpa ett gåvobevis. Beställ våra fina tryckta gåvobevis med kuvert för 20 kronor styck, eller välj ett kostnadsfritt digitalt gåvobevis.

Ge en gåva med sms

Är du sms-givare med privatabonnemang hamnar kostnaden för ditt första köp på din mobilfaktura, precis som vanligt. Vid ett andra köp accepterar du samtidigt villkoren för WyWallet.

Golftävlingen Ett Slag

Er golfklubb kan rädda liv – och ha roligt på samma gång. Med tävlingen Ett Slag för Cancerfonden kan ni stärka klubbkänslan och samtidigt vara med och besegra cancer.

Skänk pengar skattefritt

Om du skänker din aktieutdelning till Cancerfonden kan värdet av din gåva öka med hela 40 procent. Läs här hur du går till väga.

Spara hos Skandia

Genom att spara i Skandia Cancerfonden ger du ett värdefullt bidrag till vårt arbete. Samtidigt kan du bygga upp ett sparkapital.

Köp lott i Postkodlotteriet

Cancerfonden får som förmånstagare till Postkodlotteriet ta emot 28 miljoner kronor för 2018.