Gåvor till personal och anställda

Ge bort livsviktiga presenter till personal och anställda, kontakter, kunder eller andra ni gillar.

Gåvor till välgörenhet eller ideella organisationer ökar. Det tycker vi är glädjande. Företag är viktiga i kampen mot cancer.

Många företag vill emellanåt uppmärksamma sina anställda, kunder eller kontakter för att de gjort ett bra jobb, för att säga tack, önska god jul eller glad sommar.

Hos oss finns livsviktiga presenter som passar perfekt för alla tillfällen.

Två kassar, den ena med text En gåva som räddar liv.

Gåvobevis till anställda

Handla något i vår gåvoshop som symboliserar det ni känner särskilt starkt för. Er gåva går till den forskning och de insatser som vi ser gör mest nytta i kampen mot cancer. Ni får ett gåvobevis att ge bort.

Till gåvoshopen

Lotter

Ge bort lotter i julklapp

Ge bort våra lotter till personalen i julklapp och bidra till livsviktig cancerforskning. Och personalen får chans till fina vinster. 

Köp lotter som julklapp

Gåvobevis företag

Ge personalen en julgåva

Istället för att ge de anställda en chokladask eller olivolja inför julen finns den perfekta företagsgåvan - när ni ger en julgåva får ett digitalt gåvobevis att ge bort i julklapp till anställda och kontakter.

Julgåva med gåvobevis

Sommarpresent till personalen

Många företag hyllar sina anställda med en fin sommarpresent och en värdefull gåva är att göra det genom att stötta till den främsta cancerforskningen i Sverige. Tillsammans kan vi besegra cancer.

Ge en sommarpresent

För den här och kommande generationer

Tack vare pengar som företag och privatpersoner bidrar med kan vi stötta Sveriges främsta cancerforskning. Många av de framsteg vi ser inom cancerbehandling idag, är resultat av forskning som inleddes för decennier sedan. 

Copyright Nobel Media AB 2015. Foto: Pi Frisk

Ett exempel är Nobelpristagaren Thomas Lindahls forskning som hjälpt oss att förstå hur cancer uppkommer, och som tidigt fick stöd av Cancerfonden. En idé han hade för 50 år sedan, resulterade i Nobelpriset i kemi 2015. 

För att våra barn och barnbarn ska få ta del av ytterligare framsteg, måste vi som lever i dag se till att forskningen har de resurser som krävs. 

Ni som företag kan samarbeta med oss i kampen mot cancer. Eller ge en företagsgåva. Ni får samtidigt möjlighet att samlas kring en viktig samhällsfråga. Tillsammans besegrar vi cancer!

Vanliga frågor

Hur gör gåvor till personal och anställda skillnad?

Det finns flera sätt att stödja cancerforskningen. Ett sätt är att ge en gåva till personal och anställda. Vad ni än väljer för typ av gåva, ska ni veta att ert bidrag räddar liv.

Cancer är den vanligaste dödsorsaken för personer yngre än 80 år.

Men, överlevnaden i cancer har ökat. Särskilt inom vissa områden har det skett mycket stora framsteg tack vare att forskningen har gått framåt. 

Cancersjukdomar som för några decennier sedan oftast innebar död inom några år har i dag en god prognos.

Och det är här ert engagemang och gåvor kommer in. För att skynda på framstegen ytterligare behöver vi ert stöd. 

Företag har resurserna som krävs för att forskarna ska kunna planera sitt arbete långsiktigt och fördjupa sig inom ett område eller en diagnos samt har tillgång till material, utrustning och framför allt forskningstid.

Tid att göra de där upptäckterna som leder till nya metoder för tidig upptäckt och nya behandlingar som kan bota men också bromsa spridd cancer.

När ni väljer att ge företagsgåvor till personal, anställda, kunder och kontakter är ni samtidigt med i arbetet för att besegra cancer snabbare.