Julgåvor för företag

Var med och se till att fler överlever och färre drabbas av cancer - ge bort en företagsjulklapp som räddar liv.

Var med och se till att fler överlever och färre drabbas av cancer - ge bort en företagsjulklapp som räddar liv.

Exempel på vad som ingår i julpaket till företag

Julpaket som räddar liv

Köp ett julpaket och visa att ni som företag är med i kampen mot cancer. Med vårt digitala material kan ni samtidigt inspirera andra att engagera sig i en livsviktig fråga. Det finns tre paket att välja mellan. 

Köp julpaket

Företag som köpt stora paketet
Företag som köpt mellanpaketet
Företag som köpt lilla paketet

För den här och kommande generationer

Tack vare pengar som företag och privatpersoner bidrar med kan vi stötta Sveriges främsta cancerforskning. Många av de framsteg vi ser inom cancerbehandling idag, är resultat av forskning som inleddes för decennier sedan. 

Copyright Nobel Media AB 2015. Foto: Pi Frisk

Ett exempel är Nobelpristagaren Thomas Lindahls forskning som hjälpt oss att förstå hur cancer uppkommer, och som tidigt fick stöd av Cancerfonden. En idé han hade för 50 år sedan, resulterade i Nobelpriset i kemi 2015. 

För att våra barn och barnbarn ska få ta del av ytterligare framsteg, måste vi som lever i dag se till att forskningen har de resurser som krävs. Tack för att ni stödjer Cancerfonden!

Privatperson? Här hittar du julklapparna

Var med och stöd cancerforskningen genom att ge julklappar som räddar liv. Ge bort jullotter eller ett gåvobevis. Snabbt och enkelt.

Se julklapparna

Vill du få information om vårt arbete för att besegra cancer?

E-post

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Cancerfondens integritetspolicy.