Julklappar till personal & anställda

Köp en julklapp som värmer lite extra i år. Er gåva betyder mycket för svensk cancerforskning.

Köp en julklapp som värmer lite extra i år. Er gåva betyder mycket för svensk cancerforskning.

Exempel på vad som ingår i julpaket till företag
Materialet finns på svenska och engelska och får användas till 31/12 2023.

Visa upp engagemanget

I julpaketet får ni ett digitalt material ni kan inspirera andra att engagera sig i en livsviktig fråga med. Om ni väljer något av de två större paketen får ni blå armband som ni kan dela ut fritt (inte sälja). Ni kan enkelt köpa fler band och armband i vår gåvoshop.

Företag som köpt stora paketet
Företag som köpt mellanpaketet
Företag som köpt lilla paketet

För den här och kommande generationer

Tack vare pengar som företag och privatpersoner bidrar med kan vi stötta Sveriges främsta cancerforskning. Många av de framsteg vi ser inom cancerbehandling idag, är resultat av forskning som inleddes för decennier sedan. 

Copyright Nobel Media AB 2015. Foto: Pi Frisk

Ett exempel är Nobelpristagaren Thomas Lindahls forskning som hjälpt oss att förstå hur cancer uppkommer, och som tidigt fick stöd av Cancerfonden. En idé han hade för 50 år sedan, resulterade i Nobelpriset i kemi 2015. 

För att våra barn och barnbarn ska få ta del av ytterligare framsteg, måste vi som lever i dag se till att forskningen har de resurser som krävs. Tack för att ni stödjer Cancerfonden!

Vanliga frågor

Hur gör julklappar till personal och anställda skillnad?

Allt fler företag väljer att stödja en ideell organisation eller välgörenhet kring jul. Det tycker vi givetvis är extra glädjande. Stöd från företag behövs för att vi ska lyckas i kampen mot cancer.

När du köper en julklapp från Cancerfonden och ger till personal och anställda bidrar du till att finansiera Sveriges främsta cancerforskning. 

Det handlar om forskning kring nya metoder för tidig upptäckt och nya behandlingar som kan bota men också bromsa spridd cancer. 

Din julgåva bidrar till att färre drabbas och fler överlever cancer.

Din julgåva räddar liv.

Privatperson? Här hittar du presenter!

Var med och stöd cancerforskningen genom att ge presenter som räddar liv. Ge bort lotter eller ett gåvobevis. Snabbt och enkelt.

Se våra gåvor

Vill du få information om vårt arbete för att besegra cancer?

E-post

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Cancerfondens integritetspolicy.