Kock
Kock
Paul Svensson är stjärnkocken med en förkärlek för den enkla och naturliga maten. Pauls matfilosofi är tydlig: det handlar om hållbarhet, för miljön och för vår hälsa. Mat som vi och naturen mår bra av.
Paul är hemmahörande på restaurangen på museet Fotografiska i Stockholm. Han är också kokboksförfattare, engagerad i projekt för en bättre skolmat och han lagar mat i SVT Gomorron.
Målsättningen med ambassadörskapet är att avdramatisera matlagning som en väg till bättre hälsa:
– Jag vill få folk att känna glädje och upptäcka att det inte behöver vara besvärligt och plågsamt att ändra till en mer hälsosam livsstil. Tvärtom kan det vara lustfyllt. Matlagningen blir så mycket roligare och aptitligare om grönsaken får vara huvudråvaran och köttet tillbehöret, säger Paul Svensson.
Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Cancerfondens integritetspolicy.