Bra fysik betyder mycket som sjuk

Pamela Andersson

Journalist

Ambassadörer
Publicerad
18 jun 2015

Pamela Andersson

"Jag började träna direkt när jag fick beskedet att jag drabbats av en hjärntumör och min fysik har betytt mycket, även mentalt, under de tuffa behandlingarna."

Journalist, sportfantast och vimmeldrottning – Pamela Andersson är en person som uppskattar kontraster. I dag arbetar Pamela som chefredaktör för tidningen ToppHälsa, hon är krönikör i flera lokaltidningar och kommenterar sporthändelser som en del av SVT Gomorrons sportpanel.

Sommaren 2012 fick Pamela veta att hon drabbats av cancer. Pamela lever nu med en hjärntumör som inte går att operera bort, men som är under behandling med cytostatika.

– Jag började träna direkt när jag fick beskedet att jag drabbats av en hjärntumör och min fysik har betytt mycket, även mentalt, under de tuffa behandlingarna, säger Pamela Andersson.

Läs mer om Pamela Andersson
Pamela Andersson lagar gryta i rosa kokbok-Rosa kokboken II säljs till förmån för Cancerfonden. En av de medverkande är Cancerfondens ambassadör Pamela Andersson som lagar en härlig gryta under ett samtal om livet med cancer.
Pamela Andersson: ”… tid är det enda som står på min önskelista”-Det fanns en tid när jag räknade jularna i julklappar. Ju flera klappar i min hög – desto bättre jul. Jag var liten förstås, och visste inte bättre, men jag kommer ihåg hur viktigt det var att få många. I dag ser jag julen som en årsring. Ett år tillgodo på hjärntumören. För två och ett halvt år sedan trodde jag att det var slut på jularna för min del. Slut på livet.
Pamela Andersson om uppdraget som ambassadör för Cancerfonden-Nyligen presenterade vi Cancerfondens nya ambassadörer, som ska hjälpa oss att sprida kunskap om cancer. En av de fyra som tagit sig an uppgiften är journalisten Pamela Andersson.