Vår vision är att
besegra cancer

Tillsammans når vi hela vägen fram

Företag gör skillnad i kampen mot cancer

Tillsammans med oss har ni möjlighet att engagera er i en livsviktig fråga och göra skillnad – på riktigt. Vårt mål är att färre ska drabbas och fler ska överleva cancer. Ni kan hjälpa oss att sprida kunskap och bidra till Sveriges främsta cancerforskning på flera olika sätt.

”På ICA är vi sedan många år tillbaka stolta samarbetspartners till Rosa Bandet. Vi har för varje år utökat vårt engagemang i kampanjen med målet att bidra med så mycket pengar som möjligt till cancerforskningen. Tillsammans med våra engagerade kunder är vi redo att ta fajten!"

Peter Hägg

Varumärkeschef Hälsa, Hållbarhet

"Jag tror vi alla vill leva ett rikt liv – med alltifrån god hälsa, vänskap, tryggt samhälle till en god ekonomi som skapar trygghet och gör att vi kan satsa på våra drömmar. Som huvudpartner kan vi tillsammans med Cancerfonden bidra till mer forskning och kunskap om livsviktiga frågor."

Frans Lindelöw

Koncernchef

Bli Företagsvän under ett år

Bidra till Sveriges främsta cancerforskning genom ett företagspaket från 5 000 kronor! I paketen ingår digitalt marknadsföringsmaterial så att ni kan visa era kunder, leverantörer och medarbetare att ni står bakom vårt arbete.

 • Grund

  5 000 kr

  Diplom som visa ert stöd för Cancerfonden.

  Innehåll

  • Diplom att skriva ut och rama in.
  • Digitalt figurmärke
 • Lilla

  10 000 kr

  Digitalt material för marknadsföring inkl digitalt nyhetsbrev.

  Innehåll

  • Diplom att skriva ut och rama in.
  • Digitalt figurmärke
  • Banner att publicera på er webbplats.
 • Stora

  50 000 kr

  Allt från de andra paketen samt digitalt material för sociala medier.

  Innehåll

  • Diplom att skriva ut och rama in.
  • Digitalt figurmärke.
  • Banner att publicera på er webbplats.
  • Digitalt nyhetsbrav med information om vår verksamhet och forskningens framsteg.
  • Exponering av ert företagsnamn på Cancerfondens webbplats.
  • Helårsprenumeration på Cancerfondens tidning Rädda Livet.
  • Annons i Cancerfondens tidning Rädda Livet.
  • Exponering av ert företags logotyp på Cancerfondens webbplats
  • Delningsbild till sociala medier samt Facebook cover-bild

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårt företagsstöd? Ta gärna en titt på frågor och svar nedan, eller kontakta oss så berättar vi mer.

Frågor & svar

Varför ska vi som företag stödja Cancerfonden?

Cancerfonden är en fristående, ideell insamlingsorganisation som arbetar för att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer. För att nå dit arbetar vi med forskningsfinansiering, kunskapsspridning och påverkansarbete. Sedan Cancerfonden grundades 1951 har vi delat ut närmare 10 miljarder kronor till svensk cancerforskning. Överlevnaden i cancer har under samma period mer än fördubblats. Bidrag från företag och privatpersoner gör det möjligt för Cancerfonden att finansiera den främsta cancerforskningen i Sverige. Med er hjälp kan vi snabbare nå våra mål och vår vision – att besegra cancer.

Kan mitt företag använda Cancerfondens logotyp och symboler i vår egen kommunikation?

Våra logotyper och symboler är registrerade varumärken som ägs av Cancerfonden. Logotyper och symboler (som det rosa bandet) är förbehållna våra sponsorer som vi har ett långsiktigt samarbete och avtal med. Varken företag eller privatpersoner får använda Cancerfondens logotyper och symboler om det inte reglerats i avtal.

Kan mitt företag starta en webbinsamling till Cancerfonden?

Nej. Privatpersoner, skolklasser, UF-företag och ideella föreningar kan starta insamling på vår webbplats. För företag finns många andra sätt att stödja vårt arbete, och det går självfallet bra för företag att skänka en gåva.

Kan mitt företag sälja en produkt till förmån för Cancerfonden?

För att som företag få driva tjänst- eller produktkopplad försäljning, exempelvis skänka x antal kr till Cancerfonden per såld produkt/tjänst, krävs ett samarbetsavtal med Cancerfonden. Läs mer om våra olika partnerskap för tjänst- eller produktkopplad försäljning.

Kan mitt företag låna en insamlingsbössa?

Nej, vi har tyvärr inga insamlingsbössor att skicka ut. Högre upp på den här sidan kan du läsa mer om hur ditt företag kan stödja oss.