Stora gåvor

Stora gåvor är oerhört viktiga i vårt arbete för att besegra cancer.

/Ulrika Årehed Kågström, generalsekreterare

Stora gåvor är oerhört viktiga i vårt arbete för att besegra cancer.

/Ulrika Årehed Kågström, generalsekreterare

För att färre ska drabbas och fler ska överleva finansierar Cancerfonden den främsta forskningen, sprider kunskap om cancer och påverkar beslutsfattare i viktiga frågor.

Stora gåvor är ett viktigt bidrag för att vi ska nå vårt mål: att besegra cancer. Ert bidrag stödjer nästa forskningsframsteg och möjliggör vårt arbetet för en god hälsa för alla.

Vi bjuder regelbundet in våra stora givare till att ta del av framstegen för att besegra cancer. Ni får möjlighet att träffa våra experter och ta del av resultat från forskningsverksamheten i intressanta föreläsningar och seminarium.

Det här ger er ett unikt tillfälle att fördjupa era kunskaper kring cancerforskningen och arbetet på Cancerfonden. Ni får också ta del av vårt nyhetsbrev. Vi tackar för alla stora gåvor med ett personligt brev.

Välj belopp

Betalsätt

Din gåva

Gåvobelopp

100 000 kr

Tillsammans hjälps vi åt

Forskningen har dramatiskt förbättrat chansen att överleva cancer. När Cancerfonden bildades 1951 överlevde tre av tio som fick en cancerdiagnos. I dag överlever sju av tio. Den förbättrade överlevnaden visar på vikten av vårt arbete och visionen att besegra cancer är inom räckhåll.

 

Med er hjälp kan vi nå målen till 2030:


Kontakt

Om du har frågor eller funderingar kring stora gåvor är du varmt välkommen att kontakta Veronica Espmark för mer information.

Porträtt Veronica Espmark

Veronica Espmark

Enhetschef privat insamling och marknad

veronica.espmark@cancerfonden.se

För den här och kommande generationer

Tack vare pengar som företag och privatpersoner bidrar med kan vi stötta Sveriges främsta cancerforskning. Många av de framsteg vi ser inom cancerbehandling idag, är resultat av forskning som inleddes för decennier sedan. 

Copyright Nobel Media AB 2015. Foto: Pi Frisk

Ett exempel är Nobelpristagaren Thomas Lindahls forskning som hjälpt oss att förstå hur cancer uppkommer, och som tidigt fick stöd av Cancerfonden. En idé han hade för 50 år sedan, resulterade i Nobelpriset i kemi 2015. 

För att våra barn och barnbarn ska få ta del av ytterligare framsteg, måste vi som lever i dag se till att forskningen har de resurser som krävs. Tack för att ni stödjer Cancerfonden!

Vill du få information om vårt arbete för att besegra cancer?

E-post

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Cancerfondens integritetspolicy.