Vara Bjertorp GK slog sitt rekord och spelade in 195 000 till Cancerfonden. Foto: Vara Bjertorp GK
Stöd Cancerfonden
Publicerad
4 apr 2019

Golftävlingen Ett Slag

Er golfklubb kan rädda liv – och ha roligt på samma gång. Med tävlingen Ett Slag för Cancerfonden kan ni stärka klubbkänslan och samtidigt vara med och besegra cancer.

Under 2018 samlade golftävlingen Ett Slag totalt in 1 200 000 kronor till Cancerfonden. Tack vare ett gediget engagemang från de 58 klubbarna som deltog lyckades man tillsammans återigen samla in ett detta fantastiska belopp. Pengarna går nu till svensk cancerforskning och ger hopp om nya viktiga genombrott som kan rädda liv.

Klubbarna som toppar listan 

Fem i topp-klubbarna 2018 är Vara-Bjertorp GK, Skaftö GK, Nyköpings GK,  Örestads GK och Torekov GK som tillsammans spelat in hela 450 000 kronor. Vi publicerar som vanligt en lista över samtliga deltagande klubbar efter totalt insamlade pengar. Denna lista kan kanske sporra er att delta även nästa år och konkurrera med en grannklubb.

Resultatlistan Ett Slag 2018

Tävlingen har genom åren samlat in drygt 40 miljoner kronor till Cancerfondens verksamhet och har även gett många härliga minnen. Stort tack till alla klubbar och spelare runt om i landet!  

Om tävlingen

Ett Slag är en riksomfattande golftävling, sanktionerad av Svenska Golfförbundet. Kanske den viktigaste tävlingen på året, i alla fall för dem som drabbas av cancer. Välkomna att arrangera Ett Slag för Cancerfonden.

Tävlingsdatum

Tävlingsdatum för respektive klubbtävling är valfritt under vår och sommar. Cancerfonden ser gärna att klubbtävlingen är öppen för samtliga klubbens medlemmar. Det är även möjligt att bjuda in medlemmar från andra klubbar. Spelform, startavgift och andra inkomstkällor beslutar klubben själv om.  

Anmälan

Tävlingssekretariatet på Cancerfonden vill att ni anmäler er klubb med hjälp av formuläret längre ner på denna sida. Frågor om tävlingen besvaras av Ann-Kathrine Lemon
ann-kathrine.lemon@cancerfonden.se

Vi hoppas att ni vill engagera er i kampen mot cancer!

Laddar formulär