Löpbandet

Ladda ner Löpbandet och starta en insamling. Uppmana vänner och familj att sponsra dig! Steg för steg, tillsammans mot cancer.

Ladda ner app

Ladda ner Löpbandet och starta en insamling. Uppmana vänner och familj att sponsra dig! Steg för steg, tillsammans mot cancer.

Ladda ner app

Så funkar Löpbandet

1. Skapa eller gå med i en insamling

Kom igång med Löpbandet genom att skapa en insamling och sätt ett mål i kilometer. Du kan också gå med i en insamling som dina vänner har skapat. Om ni är flera deltagare räknas era kilometer tillsammans!

2. Dela din insamling

Insamlingen får en egen sida på vår webb som du kan dela i dina kanaler. Uppmana vänner och familj att sponsra dig!

3. Rör på dig

Använd Löpbandet för att logga din sträcka. Synka med hälsoappen på telefonen eller Strava och se dina kilometer ticka upp.

4. Insamlingen växer

I appen ser ni era kilometer ticka upp och hur mycket pengar ni har samlat in till cancerforskningen. Peppa varandra, steg för steg, tillsammans mot cancer!

Att röra på sig minst 2,5 timmar i veckan så att pulsen höjs minskar risken för cancer.

Frågor och svar

Vad är löpbandet?

Löpbandet är en app från Cancerfonden. Syftet med appen är att samla in pengar till cancerforskningen och samtidigt bidra till att öka kunskapen om sambandet mellan cancer och fysisk aktivitet.

Du kan starta din egen insamling eller gå med i en befintlig insamling som dina vänner har skapat. Vem som helst kan sponsra deltagarna och uppmana fler att göra detsamma.

Hur skapar jag en insamling?

Det gör du genom att ladda ned appen Löpbandet på din smartphone, välj sedan Skapa insamling och följ instruktionerna. När insamlingen är skapad kan du värva fler deltagare till din insamling med en unik kod som du hittar i appen.

Hur kan jag röra på mig och samla in pengar?

Genom att starta eller gå med i en insamling via Löpbandet, kan du registrera antalet kilometer som du och andra deltagare tillsammans sprungit eller promenerat.

Du kan sedan be din omgivning att sponsra er med exemplevis 5 kr/km. Följ hur mycket ni samlat in direkt i appen eller på insamlingens webbsida.

Hur gör man för att skänka pengar till en insamling?

Varje insamling får en egen sida på Cancerfondens webb under cancerfonden.se/insamlingar.

På insamlingens sida kan du skänka ett bidrag via Swish, betalkort eller internetbank. 

Kan mitt företag vara med i Löpbandet?

Absolut! Du kan skapa en insamling för hela personalen eller kanske en per avdelning för att tävla internt, varje insamling har en unik kod som du hittar i appen under Bjud in deltagare”. Dina medarbetare ansluter sig genom att ladda ner appen och välja med i insamling”. 

Klara, färdiga, gå!

Ladda ner Löpbandet och starta din insamling i dag. Spring eller gå, varje kilometer och krona räknas i kampen mot cancer. 

App Store

Google Play

Vill du få information om vårt arbete för att besegra cancer?

E-post

Genom att gå vidare samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Cancerfondens integritetspolicy.