ViljaLysa springer för hälsan, livet och skrattet!

Startad av Folke Brinckmann / 26 augusti 2019

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 26184 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 26184 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

10 547 kr

Kvarstår till mål

73 453 kr

Mål

84 000 kr

Vi springer för cancerforskningen, livet, hälsan och skrattet!
Vi springer också för att hedra vår pappa, morfar och svärfar Bosse Andersson som lämnade jordelivet den 7 juli 2019. Han fick cancer tre gånger. De två första gångerna klarade han av, den tredje gången blev han snabbt sämre och dog inom två månader. Bosse har alltid idrottat, med boxning och löpning i unga år, och efter pensioneringen blev det promenader om ca 3 mil per vecka.
Vi vill nu bidra till cancerforskningen, att behandlingen mot cancer blir effektivare, så att många andra kan fortsätta leva länge och gott!

Målet för två av oss är att springa Stockholm Maraton den 30 maj, och en av oss springer Göteborgsvarvet den 16 maj. Målet är att vi gör detta med ett leende på läpparna! Målet är också att samla in 84 000 kr till cancerforskningen. För varje meter i loppen skänker vi 10 öre, vilket blir 10 547 kronor. Heja på oss och skänk ett valfritt belopp du också! Tillsammans kan vi hjälpa andra!

Gåvor

Kommentarer