Varnhems IF mot cancer

Startad av Varnhems IF Varnhems IF / 6 oktober 2017

eller

Skänk med Swish

Swish:a BESEGRA 37708 till 90 1951 4. Du kan sedan skriva ditt namn så att det syns på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 37708 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

2 230 kr

Kvarstår till mål

7 770 kr

Mål

10 000 kr

Varnhems IF`s innebandysektion har tidigare säsonger startat en ROSA BANDET kampanj under oktober månad och då skänkt entrèn vid hemmamatcherna och även haft en bössa som man kunde skänka en egen slant som spelare eller domare som inte behöver betala något när man lirar eller dömer! Vi har ju dessutom fri entré för föreningens medlemmar men de brukar vara med och bidra ändå!

Nu startar vi en insamling för hela föreningen men med innebandymatcherna som extra dragplåster, med hemmamatcherna för seniorlaget och U-laget som en extra möjlighet att skänka inträdet!

Var med och besegra cancern, tillsammans kan vi kämpa och bekämpa sjukdomen som kan drabba alla.

Alltid svårt att sätta mål, ekonomiska mål är ändå svårare men alla kan ju skänka vad man har över och många små gåvor blir till en stor när insamlingen är genomförd.

Gåvor

Kommentarer