Tre gånger är bättre än en. #ErikBadar

Startad av Erik Fellman / 15 maj 2017

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 32955 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 32955 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

12 350 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

9 000 kr

Nytt år och en ny utmaning. För snart ett år bar jag min vän Helena på ryggen ett varv runt Kungsholmen och i år blir det en annan form av utmaning och insamling till Cancerfonden.

Förra året blev det att jag spontan simma Vansbrosimningen vilket jag tycket var så roligt så i år ska jag testa på något som ingen har gjort förut. Nu kommer jag försöka simma loppet tre gånger under samma lopp. Så fort jag kommer i mål ska jag ta mig till starten igen och simma igen, och sen igen. Mitt mål är att simma loppet tre gånger och då kan man fråga sig varför? Ja varför inte. Dels har jag alltid tyckte det är roligt att simma. Sen har ingen gjort det tidigare och kan man även passa på att försöka samla in pengar till Cancerfonden så varför inte.
Målet för årets insamling är 9000kr vilket motsvarar en krona per meter som jag kommer simma.
Jag har fått mina starttider för loppet den 8:e Juli och de är följande:
Första starttiden är 11:48
Andra starttiden är 13:48
Sista starttiden är 16:03

För att få mer löpnande information om hur det går kan man kolla in vårt facebook event här https://www.facebook.com/events/301372183646318/

Gåvor

Kommentarer