Träning mot cancer

Startad av Johanna Rapp / 13 maj 2013

eller

Skänk med Swish

Swish:a BESEGRA 7082 till 90 1951 4. Du kan sedan skriva ditt namn så att det syns på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 7082 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

48 300 kr

Kvarstår till mål

11 700 kr

Mål

60 000 kr

Den här insamlingen startade för min fina, starka mamma som kämpade mot cancer, tills hon gick bort i april 2013 och vi som stod nära fick säga hej då alldeles för tidigt.

 Våren 2013 var också året jag för första gången arrangerade "Träning mot cancer". Det året höll jag ett träningspass där jag ville att deltagarna skänkte valfri summa till den här insamlingen. Engagemanget och stödet blev överväldigande och så mycket större än jag räknat med och arrangemanget har nu växt och blivit en återkommande träningsdag varje år i maj.
Nu växer arrangemanget och till min hjälp har jag i år Maria Lundberg, Helena Ekholm och Malin Burns som coacher.De flesta av oss har någon relation till cancer och jag tror att alla som deltar i den här insamlingen har just sin egen anledning.
I år kommer "Träning mot cancer" för första gången att anordnas på Quality Hotel Frösö park i Östersund.

Schemat för träningseventet 2017

10:00 Hinderbanecirkel- FULLBOKAD!
Vi träffas på hinderbanan utanför hotellet och kickar igång dagen med en pulshöjande cirkel med träningsglädje! På det här passet är alla med efter sin förmåga. Oömma kläder som tål att smutsas ner är att rekommendera.
Med Johanna Rapp, Maria Lundberg, Helena Ekholm

11:15 Löpteknikpass med Maria Lundberg FULLBOKAD- Ett inspirerande löpteknikpass där vi går igenom löpteknikens grundstenar. Ett tillfälle att utveckla ditt löpsteg och få med dig ett antal löpteknikövningar att öva på hemma.
Passet kan genomföras av dig som redan springer men passar även dig som vill komma igång med din löpträning. Passet genomförs utomhus och vi kommer att hålla till på ett och samma ställe.

13:15 Skidinspirerad backträning med Helena Ekholm- Ett effektivt skidgångspass för alla där vi börjar med teknik, övar på detta i några svettiga intervaller där du själv bestämmer din nivå och sedan avslutar vi med en spännande stafett. Alla kan vara med då nivån anpassas efter dina egna förutsättningar.
Kom löpklädd och med ett par skid- eller gångstavar.


14:30 Yoga- Avsluta dagen på ett rofyllt och avslappnande yogapass med Malin Burns.

Du väljer själv om du vill vara med på ett, flera eller alla pass!
Anmälan sker via länken nedan

docs.google.com/forms/d/178ri0f7SXyvatkGRmpSKoYlI5Nbk3OedAolUkpnvxT8/viewform?edit_requested=true


Varmt välkommen att delta, på söndagen, med ett bidrag eller med att dela vidare.

Tack!
Johanna Rapp

Gåvor

Kommentarer