The future is cancer free

Startad av Johanna Bradford / 8 mars 2019

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 58408 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 58408 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

97 230 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

50 000 kr

Jag har en dröm. Eller jag har massa drömmar såklart. Men en av dem är att jag ska få uppleva när läkarna har löst gåtan till cancer. Eftersom att genen jag bär på är ärftlig finns det 50% risk att mina barn är bärare av den. Men det vet vi inte än. Det måste nämligen vara dom som bestämmer om dom vill göra testet för att ta reda på det. Jag hoppas och tror att till den dagen kommer gåtan vara löst. Det vore tjänstefel av mig som mamma att inte göra det jag kan för att nästkommande genarationer inte ska behöva gå igenom det jag gått igenom. Jag är ingen läkare men kan ändå bidra till forskningen och har därför startat en insamling som jag skulle bli så glad över om ni ville delta i genom sätta in valfritt belopp och därmed göra dig själv och dina medmänniskor en tjänst. För minst var tredje person som lever i Sverige i dag kommer att få ett cancerbesked. Låt oss göra vad vi kan för att bidra till forskningen för en cancerfri framtid.

Gåvor

Kommentarer