Minnesinsamling

Tack Kristian

Startad av Lina Norman / 18 september 2013

eller

Skänk med SMS

SMS:a BESEGRA 7220 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 7220 Johan Ek

Insamlat

123 760 kr

Kvarstår till mål

376 240 kr

Mål

500 000 kr

En insamling för att tacka Kristian Gidlund för allt han lärt oss om livet.

Efter att ha sett alla fina ord till Kristian på Twitter kände jag, Lina - en läsare av Kristians blogg, att det borde kunna göras mer för att tacka och hedra Kristian än att twittra, därav denna insamling. Tack alla på Twitter (och på annat håll) som hjälper till att sprida, tack alla som bidrar - och tusen tack Kristian.

Gåvor

för 6 månader sedan
Har skänkt en gåva
Qwarnsvedens Triathlonklubb
för ett år sedan
Har skänkt en gåva
Emilia
för ett år sedan
Har skänkt en gåva
Anonym
för ett år sedan
Har skänkt en gåva
Anonym
för ett år sedan
Har skänkt en gåva
Anonym
för ett år sedan
Har skänkt en gåva
Anonym
för 2 år sedan
Har skänkt en gåva
Qwarnsvedens Triathlonklubb
för 2 år sedan
Har skänkt en gåva
Anonym
Visa fler gåvor

Kommentarer

Tack Astrid!
Linaför 3 år sedan
Tack Lina för ett jättebra initiativ, det här ska hamna högst upp på min önskelista till tomten. Och stort tack till Kristian till allt genom alla dessa år.
Astridför 3 år sedan
Måste bara säga det en gång till: Tack alla som bidrar till insamlingen! ♥
Linaför 4 år sedan
Ett grymt vackert initiativ att starta en fond i Kristian Gidlunds namn för att samla in pengar för kampen mot cancer. Jag vill passa på att tacka Kristian för att han fått mig att se världen och allt runt omkring mig på ett helt annat sätt, han öppnade mina ögon. Vila i frid du begåvade poet. MVH Kristian A
Kristian Aför 4 år sedan
Hej! Den 19 september anordnade vi en konsert med Stiko Per Larsson, Andrea Lundquist och Carrie Rodríguez. Eftersom Kristian och Stiko Per var goda vänner och Kristian avled samma vecka bestämde vi oss för att skänka allt överskott till Cancerfonden till minne av Kristian. Stiko Per sjöng särskilt Dylans I skall be released som han ett år tidigare framfört med Kristian på trummor. Carrie Rodríguez tillägnade Kristian sin fina Seven Angels On À Bicycle som handlar om hennes vän Andy som dog 25 år gammal. Kvällens överskott efter att alla artister, lokal, mat med mera fått betalt blev ändå 7500 kr som vi nu skänker till Cancerfonden. Tack Kristian! Här kan ni höra Carrie Rodríguez dedikera sin sång till Kristian http://youtu.be/-tOehdedqpU
IF Popgeniför 4 år sedan
Tack så mycket! Vilket fint initiativ!
Linaför 4 år sedan
Har just skickat ett bidrag till denna insamling och tänkte bara säga tack till dig Lina som startat detta! Ett bra initiativ till en sorglig händelse. Har läst många av Kristians öppna och berörande ord och tänker att han satt ord på vad många andra kanske också känner eller har känt i svåra stunder. Var rädda om varandra där ute i livet - kram.
Camillaför 4 år sedan
Tack själv - både för fina ord och för ditt bidrag :-)
Linaför 4 år sedan
Tycker det är konstigt att man inte får reda på hur mycket Kristians pågående insamlingar går. Det är ju ändå Cancerfonden som får pengarna............
ebbeför 4 år sedan
Förstår inte frågan. Men om du syftar på den andra insamlingen som nämnts här i kommentarerna (den som hänger ihop med fotoutställningen) så har den inget med denna insamling att göra.
Linaför 4 år sedan
Visa fler kommentarer