Minnesinsamling

Sofialoppet

Startad av Sofialoppet . / 25 juni 2014

eller

Skänk med SMS

SMS:a BESEGRA 9121 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 9121 Johan Ek

Insamlat

218 230 kr

Kvarstår till mål

81 770 kr

Mål

300 000 kr

Sofialoppet!
Ett trevligt motionslopp på 5 km till minne av Sofia Lindkvist där anmälningsavgiften bla skänks till förmån för Barncancerfonden.
Start och mål i Folkparken Norrköping torsdag 7 september 2017 kl 18:00. Alla kan vara med; löp, jogga, lunka eller gå. Vi ses!

Stort tack till alla som var med och deltog i Sofialoppet 2016. Till alla som skänkte en slant till något som vi tyvärr kan komma bli direkt eller indirekt drabbade av. Era gåvor och ert engagemang gör stor skillnad! Tack även till funktionärer som hjälpte till utmed banan samt en storartad insats av tävlingsledningen med Christian Forsmar i spetsen. Tack till Sofia för fint väder, du var med oss allihopa på ett eller annat sätt.
Hoppas vi ses nästa år igen!

Gåvor

för 11 timmar sedan
Har skänkt en gåva
Anonym
för 4 dagar sedan
Har skänkt en gåva
Örjan Hall
för 13 dagar sedan
Har skänkt en gåva
Camilla Pettersson
för 14 dagar sedan
Har skänkt en gåva
Anonym
för 21 dagar sedan
Har skänkt en gåva
Anonym
för en månad sedan
Har skänkt en gåva
Lena Ringstad
för en månad sedan
Har skänkt en gåva
Anonym
för en månad sedan
Har skänkt en gåva
Jörgen Rindeborn
Visa fler gåvor

Kommentarer

Stort tack till alla som var med och deltog i Sofialoppet 2014. Till alla som skänkte en slant till något som vi tyvärr kan komma bli direkt eller indirekt drabbade av. Era gåvor och ert engagemang gör stor skillnad! Tack även till funktionärer som hjälpte till utmed banan samt en storartad insats av tävlingsledning med Christian Forsmar i spetsen. Tack till Sofia för fint väder, du var med oss allihopa på ett eller annat sätt.
Maria Bällmanför 3 år sedan
Lycka till med insamlingen och ett varmt tack för engagemanget. Jag hoppas många kommer att delta i Sofialoppet den 18 september.
A-K, Cancerfondenför 3 år sedan