Saras insamling

Startad av Sara Adolfsson / 6 februari 2018

Insamlat

35 000 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

25 000 kr


Hej Allihopa. Vill berätta en grej. En viktig grej ändå.

Många av er vet ju att jag var sjukskriven i höstas, och jag har ljugit om varför. Kommer inte ens ihåg vad jag sagt till vissa, men jag ljög i alla fall, förlåt.

I höstas fick jag reda på att jag bär på en genmutation. Knäppt, eller hur. Denna mutation visade sig vara ganska farlig, typ: "du som har denna genen kommer få cancer". En sån gen, en cancer-gen. En sån gen som gör att man mår psykiskt dåligt och får sjukskriva sig för man får panikångest.

Detta innebär då att jag har en jättehög risk att drabbas av både bröstcancer och äggstockscancer. Inte as kul att höra det när man är 24 år gammal och är redo för att leva life.

Läkarna sa att två stycken operationer väntar, brösten skall bort och äggstockarna också. Sen väntar ständiga besök på sjukhuset med kontroller och tester, för att förhindra att cancer kommer och tar mig. Ganska schysst ändå, men jobbigt såklart. (Kommer dock få två helt nya grymma bröst och äggstockarna tar man bort efter man skaffat de ungar man vill ha.)

Jag hatar cancer och jag hatar att cancern drabbar folk i min omgivning. Jag är livrädd för att jag eller någon annan i mitt liv skall få cancer. Och därför mina vänner, har jag startat en insamling för Cancerfonden. Jag vill inte vara livrädd, och jag vill inte att någon annan skall vara livrädd för denna äckliga jävla sjukdom.

Jag fyller 25 år i augusti och kommer ha insamlingen fram tills dess. Finns inget annat i hela världen som jag önskar mig så mycket som att alla ni kan hjälpa till. 5kr, 100kr eller 500kr, spelar ingen roll, all hjälp är bra hjälp.

Detta betyder så enormt mycket för mig och jag hoppas att det gör det för er också.

Detta är för alla som är arga på cancer. Ledsna på cancer. Rädda för cancer. Hatar cancer. Och för alla som vill hjälpa våra fantastiska forskare att sätta stopp för cancer.Gör lite skillnad! Och tack!

Gåvor