Rock mot cancer

Startad av Peter K / 14 november 2011

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 6060 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 6060 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

667 722 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

20 000 kr

Detta är ett välgörenhetsprojekt till förmån för Cancerfonden.
Det kommer att arrangeras konserter, events av olika slag och en hel del annat där alla inkomster kommer att gå oavkortat till Cancerfonden.
Man kan stötta detta projekt genom att sätta in pengar här eller genom att komma på konserter, events och genom att hjälpa till att sprida detta till alla era vänner.

Jag som ligger bakom detta projekt heter Peter Knutsson och gör detta helt privat för att på detta sätt i alla fall göra mitt för att stötta kampen mot cancer eftersom min mamma led av denna hemska sjukdom i över tolv år
och jag kände att jag måste göra någonting förutom att finnas där för min mor.
Tyvärr förlorade hon kampen mot cancern efter lite mer än tolv års kämpande onsdagen den 28 mars 2012. Men eftersom jag vet hur stolt hon var över detta så kommer jag att fortsätta till hennes ära.
I början av 2014 fick min pappa även han cancer och förlorade sin kamp dagen före tvåårsdagen för min mammas bortgång den 27 mars 2014 så nu drivs denna insamling för båda mina föräldras skull och för alla andra som kämpar mot denna sjukdom.

Gåvor

Kommentarer