Gratulationsinsamling

Pelle & Melvin Brandt

Startad av Pelle Brandt / 24 februari 2018

eller

Skänk med Swish

Swish:a BESEGRA 20257 till 90 1951 4. Du kan sedan skriva ditt namn så att det syns på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 20257 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

22 050 kr

Kvarstår till mål

2 950 kr

Mål

25 000 kr

2018-08-09 UPPDATERING
Denna insamling startade jag och Melvin i februari i år enligt texten nedan. Här följer lite uppföljning av vad som hänt. Tyvärr var jag tvungen att hoppa över Vätternrundan trots allt i år. I april visade det sig att en metastastumör i lårbenet (skelettet) hade för avsikt att göra livet lite surt för mig. Det blev några månader med kryckor till och från samt strålbehandlingar. I slutet på juni kunde jag dock slänga kryckorna och i mitten på juli kunde jag äntligen cykla lite igen för första gången på ett år, att jag dessutom hade möjligheten att få göra det i Zell AM See gjorde ju bara upplevelsen ännu häftigare. Givetvis började genast jag och Melvin inse att även om jag missade Vätternrundan fanns det ju en möjlighet att vi skulle kunna göra ytterligare en ”fader-son-aktivitet” i år. Cykelvasan! Och i år fick tom Melvin ställa upp i ”stora loppet” så självklart måste vi prova! 9 mil på cykel är dock mer än jag cyklat totalt på över ett år så nog vet vi att det kommer bli tufft. Men utmaningar är till för att antas! Och i samband med detta vill vi ju då också självklart lyfta denna insamlingen till Cancerfonden igen! Jag hoppas att ert stöd dels kan sporra oss men framförallt är det sådant här stöd som gjort att utvecklingen gått så mycket framåt att vi har möjlighet att ta oss an detta försök! Utan den nya medicinen som tagits fram de senaste åren hade jag med största sannolikhet inte kunnat skriva detta idag, och fler behöver hjälpen. Så snälla hjälp oss att hjälpa så tar vi denna insamling till ytterligare en ny nivå!

Mvh
Pelle & Melvin Brandt

——————————————————-
För mindre än 6 månader sedan hade jag gått ned 17 kilo, hade lungorna fulla med cancer och orkade inte gå upp till andra våningen utan att ta en paus på vägen. Ärligt talat var det många som trodde att jag inte ens skulle få fira Jul. Dock hade behandlingen börjar hjälpa och så fort Melvin märkte att jag blev bättre var han snabb att komma med kommentaren ”-Nu kör vi pappa, anmäl oss till kortvasan!”. Länge var vi nog bara två personer som trodde jag skulle kunna hålla det löftet men lovat är lovat! Att återigen få åka in under skylten ”I fäders spår…För framtids segrar” var bland det mest känslosamma jag gjort och helt klart har det aldrig varit så underbart att se den skylten även om det brukar vara efter tre gånger så lång distans (och jag lovar att det gick ”på rött” större delen av loppet). Och när en lycklig Melvin som väntat i målet i en halvtimme på mig utropandes ”-Bra jobbat Pappa! Jag sa ju att du skulle fixa det!” var det omöjligt att hålla tårarna borta!
Jag är övertygad att en stor anledning att jag kunnat göra detta (bortsett från behandlingarna) är att jag aldrig tvivlat på det själv, jag har aldrig under hela hösten låtit några negativa tankar florera i huvudet. På det viset har jag kunna övertala mig själv att hela tiden se på ljuspunkterna och sikta mot uppsatta mål. Den andra stora anledningen är givetvis den stöttning jag fått från min familj, barnen som utvecklade speciella ”cancerkramar” och hela tiden peppade mig och givetvis min underbara fru, Fia. Hon har utan tvekan haft det klart tuffast av oss alla, hon såg ju hur dålig jag faktiskt var och låg till och med och vakade över mig på nätterna för att kontrollera att jag fortfarande andades. Tack Fia, detta är lika mycket din seger!
Nu skriver jag inte detta för att få en massa beröm utan för att förhoppningsvis inspirera andra som har det tufft av olika anledningar. Hur mörkt det än ser ut så måste ni tro på er själva, börjar ni tvivla på er är ”slaget förlorat”, för om inte ni tror på er, vem skall göra det då?
Och för att ytterligare hjälpa andra utmanar jag nu er. Jag och Melvin fyller 45 respektive 13 år om en knapp månad (17:e mars). Så fira oss genom att hjälpa oss hjälpa andra och bidra till att fler föräldrar får gå vinnande ur fighten likt jag gjort och gratta oss genom ett bidrag till cancerfonden. Målet var att få ihop 10 000 vilket visade sig uppnås på mindre än ett dygn! Nu höjer vi ribban inför slutspurten och siktar på 25 000kr. Når vi upp till detta lovar jag stå på startlinjen i både Vätternrundan och Cykelvasan!

Gåvor

Kommentarer