Nya Zeeland till fots

Startad av Helena Olmås / 26 juli 2015

eller

Skänk med SMS

SMS:a BESEGRA 21687 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 21687 Johan Ek

Insamlat

170 050 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

150 000 kr

Min farmor dog av skelettcancer när jag var liten. För ett par år sedan opererades både jag och min mamma för cellförändringar. 2013 drabbades min moster av bröstcancer, och det tog väldigt hårt på både henne och vår familj. Efter operation, svår cellgiftsbehandling och strålning är hon nu äntligen cancerfri, men hon är dömd till att äta starka hormontabletter i många år framöver.

Sjukdomen får mig varje dag att tänka på hur skört och värdefullt vårt liv är. Vi blir alla påverkade av cancer på ett eller annat sätt genom livet, och många i min bekantskapskrets har kämpat eller för just nu ett hårt krig mot sjukdomen. Jag är så glad att jag fortfarande har min moster kvar i livet, och jag tackar det fantastiska arbetet som görs kring cancerforskningen för det. Det behövs dock hela tiden massor med pengar till forskningen och därför har jag bestämt mig för att samla in pengar till Cancerfonden när jag med början i slutet av oktober 2015 korsar hela Nya Zeeland - 3000 kilometer till fots - en vandring som beräknas ta ca. 4-5 månader.

Mitt mål är att samla in 50 kronor per kilometer och når jag det tillsammans mer er skänker vi totalt 150 000 kronor till den livsnödvändiga forskningen.

Sponsra en kilometer eller två - tillsammans räddar vi liv!♥

Följ min vandring här: newzealandbyhelena.com

Gåvor

för 3 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Carolina Backe
för 4 månader sedan
Har skänkt 300 kr
Moster
för 8 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 8 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 8 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Inspiration!
för 8 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 9 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Linn Holward
för ett år sedan
Har skänkt 50 kr
<3
Visa fler gåvor

Kommentarer