Min pappa Håkan

Startad av Josefine Andrén / 13 november 2017

eller

Skänk med Swish

Swish:a BESEGRA 43922 till 90 1951 4. Du kan sedan skriva ditt namn så att det syns på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 43922 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

29 450 kr

Kvarstår till mål

70 550 kr

Mål

100 000 kr

För ett år sedan fick jag och vår familj besked att min älskade pappa drabbats av Malignt melanom, hudcancer. Vägen har varit upp och ner men tack vare forskningen kan han behandlas och bli bättre.

Jag önskar såklart inget hellre än att min pappa ska må bra och bli fri från cancer, så därför valde jag och min nyblivne man att skänka en större del av våra bröllopsgåvor till cancerfonden och starta en insamling för att mer forskning ska kunna göras så att vägen till att han ska bli bra ska gå fortare och att vägen till dagen vi besegrar cancer ska komma närmre.

Vi önskar att så många som möjligt vill vara med och lägga ett bidrag i vår insamling och hjälpa både min pappa och så många andra att komma närmre besegringen av cancer.

Alla gåvor är precis lika mycket värda för alla är med och gör skillnad.
Tack alla

Gåvor

Kommentarer

Skriv din kommentar