Min pappa Håkan

Startad av Josefine Andrén / 13 november 2017

eller

Skänk med Swish

Swish:a BESEGRA 43922 till 90 1951 4. Du kan sedan skriva ditt namn så att det syns på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 43922 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

100 000 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

100 000 kr

Denna insamlingen startades när vi fortfarande hade fullt med hopp kvar och det fanns inget annat alternativ än att pappa skulle överleva sin Cancer, men igår 25/8 2018 hämtade änglarna hem honom.
Men jag är säker på att min starka pappa tog med sig cancern i fallet så nu besegras den för alla som finns kvar inom snar framtid❤
Älskade älskade Pappa, du tog med en bit av mitt hjärta men du får behålla det tills vi ses igen❤

Detta är såklart nu en insamling av oss alla både din Dotter, Din son, Din Fru, Din mamma, Din svärson, Din svärdotter och Ditt Barnbarn. ❤
Vi älskar dig och saknar dig av hela våra hjärtan❤

Det ursprungliga inlägget är kvar här nedan:
För ett år sedan 23/9 2016 fick jag och vår familj besked att min älskade pappa drabbats av Malignt melanom, hudcancer. Vägen har varit upp och ner men tack vare forskningen kan han behandlas och bli bättre.

Jag önskar såklart inget hellre än att min pappa ska må bra och bli fri från cancer, så därför valde jag och min nyblivne man att skänka en större del av våra bröllopsgåvor till cancerfonden och starta en insamling för att mer forskning ska kunna göras så att vägen till att han ska bli bra ska gå fortare och att vägen till dagen vi besegrar cancer ska komma närmre.

Vi önskar att så många som möjligt vill vara med och lägga ett bidrag i vår insamling och hjälpa både min pappa och så många andra att komma närmre besegringen av cancer.

Alla gåvor är precis lika mycket värda för alla är med och gör skillnad.
Tack alla

Gåvor

Kommentarer