Min bästa vän är en Ängel

Startad av Sanna Lohm / 6 november 2018

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 22804 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 22804 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

11 600 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

5 000 kr

För ett år sedan fick min bästa vän & kollega beskedet att hon hade fått en hjärntumör.....27 januari i år, bara några månader senare somnade hon in. Hon blev bara 47 år.
Hon är enormt saknad av familj & vänner.
Cina gav så mycket under sitt liv till alla i sin närhet men även inom yogan som hon brann för. Hon & jag utbildade dessutom instruktörer i Medicinska Barn & Ungdomsyoga, vi var ett team -Kreativ Harmoni. Där jag lite i det blå var den kreativa & hon harmoni en härlig balans.
Jag har fortsatt ha utbildningarna trots att det varit otroligt tungt och att inte ha henne där mer än som en ängel på min axel....

När jag nu är tillfälligt i Sverige så här jag lite klasser i yoga där jag inte vill ha betalt utan ser hellre att pengarna sätts in här till cancerfonden. Jag känner starkt att jag vill göra något!!

Det är såklart jättebra om du vill sätta in pengar här även om du inte kan eller vill vara med på någon av mina yogaklasser.

Insamlingen är självklart öppen för alla <3
Jag är tacksam för alla som vill hjälpa till.....Låt oss göra skillnad!!

Alla Känner vi någon!
Tillsammans kan vi göra skillnad!
Sanna

Gåvor

Kommentarer