MED VILJAN & MODET, FÖR KÄRLEKEN & DRÖMMARNA.

Startad av Emma Skoglund / 14 augusti 2013

eller

Skänk med SMS

SMS:a BESEGRA 7152 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 7152 Johan Ek

Insamlat

52 800 kr

Kvarstår till mål

47 200 kr

Mål

100 000 kr

Hösten 2011 uppdagades en elakartad tumör i min hjärna, en (idag) obotlig sådan. Det är något jag vill ändra på genom mer pengar till forskning och kunskap! Det här är en insamling för alla de som kämpar varje dag, precis som jag, för att på något sätt bli fri cancerns hårda järngrepp.

Gåvor

för 18 dagar sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 18 dagar sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 21 dagar sedan
Har skänkt 350 kr
Monica Ernstson
för 2 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 2 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 2 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 2 månader sedan
Har skänkt 350 kr
Karin Hindriks Skoglund
för 2 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
Visa fler gåvor

Kommentarer

Uppnått mål och mina tack till er!
Sedan en tid tillbaka är målet uppnått och det är något jag är överlycklig över! Känner mig enormt glad och ödmjuk över att alla ni bidragit till just min insamling av alla som finns. Det gör mig rörd och varm i hjärtat! Tack till er alla, TACK TACK TACK! Nu höjer vi målet och siktar ännu högre! Fuck cancer!
Emma Skoglundför 3 år sedan
Stort tack till alla som var med och samlade in pengar under Karma loppet! Som jag sa där och då; jag är så enormt tacksam, tårarna bränner bakom ögonlocken! Nu är första målet uppnått och självklart måste det då höjas. Nya mål, mer pengar och vi ska tillsammans vinna kampen mot cancer! Tack till alla, tack tack tack! Stor kram från mig till er alla
emmaskoglundför 3 år sedan
Hej Emma, Kan man dela denna insamling på Facebook på något sätt så att mina närstående kan skänka en slant? Kram Jennifer
Jennifer Leoför 3 år sedan
I stället för Julkort detta år sätter jag hellre in en "liten slant" på Din fond! Med önskan om att Ljus och Värme ska finnas med och hos Dig!
Kenny Nordströmför 4 år sedan
Tänk att tillsammans gör vi verkligen skillnad. En 50-lapp hit och dit, många bäckar små blir till slut en å - eller hur det nu är vi brukar säga. Det stämmer ju verkligen! Ett dygn har insamlingen varit igång och redan har vi fått in en betydlig summa. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Blir tårögd varje gång jag ser det öka och någon mer skänkt en peng, en tanke. Tack till er ALLA, som väljer att stödja just min insamling. Ni är fantastiska!
emmaskoglundför 4 år sedan