MED VILJAN & MODET, FÖR KÄRLEKEN & DRÖMMARNA.

Startad av Emma Skoglund / 14 augusti 2013

eller

Skänk med Swish

Swish:a BESEGRA 7152 till 90 1951 4. Du kan sedan skriva ditt namn så att det syns på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 7152 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

53 500 kr

Kvarstår till mål

46 500 kr

Mål

100 000 kr

Hösten 2011 uppdagades en elakartad tumör i min hjärna, en (idag) obotlig sådan. Sedan dess har livet tagit sina drastiska vändningar. Oktober 2015 när min syster berättade att hon fått bröstcancer, numera spridd. Juli 2017 när jag fick mitt andra cancerbesked, denna gång i brösten. Livet och dess ständiga utmaningar. Forskningen och behandlingarna måste gå framåt - för att köpa drabbade mer tid och öka överlevnaden vid svår cancer. Det är något jag vill ändra på genom mer pengar till forskning och kunskap! Så, nu ber jag er om hjälp. Hjälp mig bidra och skapa mer hopp för oss cancerberörda.

Gåvor

för 10 dagar sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 10 dagar sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 10 dagar sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 10 dagar sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 2 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 2 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 2 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 2 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
Visa fler gåvor

Kommentarer

Uppnått mål och mina tack till er!
Sedan en tid tillbaka är målet uppnått och det är något jag är överlycklig över! Känner mig enormt glad och ödmjuk över att alla ni bidragit till just min insamling av alla som finns. Det gör mig rörd och varm i hjärtat! Tack till er alla, TACK TACK TACK! Nu höjer vi målet och siktar ännu högre! Fuck cancer!
Emma Skoglundför 3 år sedan
Stort tack till alla som var med och samlade in pengar under Karma loppet! Som jag sa där och då; jag är så enormt tacksam, tårarna bränner bakom ögonlocken! Nu är första målet uppnått och självklart måste det då höjas. Nya mål, mer pengar och vi ska tillsammans vinna kampen mot cancer! Tack till alla, tack tack tack! Stor kram från mig till er alla
emmaskoglundför 3 år sedan
Hej Emma, Kan man dela denna insamling på Facebook på något sätt så att mina närstående kan skänka en slant? Kram Jennifer
Jennifer Leoför 4 år sedan
I stället för Julkort detta år sätter jag hellre in en "liten slant" på Din fond! Med önskan om att Ljus och Värme ska finnas med och hos Dig!
Kenny Nordströmför 4 år sedan
Tänk att tillsammans gör vi verkligen skillnad. En 50-lapp hit och dit, många bäckar små blir till slut en å - eller hur det nu är vi brukar säga. Det stämmer ju verkligen! Ett dygn har insamlingen varit igång och redan har vi fått in en betydlig summa. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Blir tårögd varje gång jag ser det öka och någon mer skänkt en peng, en tanke. Tack till er ALLA, som väljer att stödja just min insamling. Ni är fantastiska!
emmaskoglundför 4 år sedan