Mammas minne

Startad av Christina Uddenstig / 13 december 2018

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 27642 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 27642 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

4 971 kr

Kvarstår till mål

29 kr

Mål

5 000 kr

Vår mamma var en otroligt positiv och levnadsglad människa som fyllde dagarna med liv. Som för många andra tog livet och dagarna slut på tok för tidigt. Hon drabbades av cancer i bukspottkörteln med spridning till levern. Cellgiftsbehandlingarna var tuffa men gav oss bonustid att ta tillvara vilket vi gjorde. I början på december tog dock livet slut efter ett antal proppar i hjärnan till följd av sjukdomen.

Sigbritt, som vår mamma hette, älskade hantverk och hemtextil. Förutom att hon tillverkade mycket själv samlade hon även på fynd från loppisar och auktioner. Till den här insamlingen kommer vi att lägga ut delar av detta till försäljning på bl a Instagram. Här redovisar vi de som hjälpt till med bidrag genom att handla av oss. Allt vi säljer går oavkortat till Cancerfonden. Tack alla som vill hjälpa till!

Christina och Åsa

Gåvor

Kommentarer