Mammas bröst armband

Startad av Maria Bergman / 17 september 2018

eller

Skänk med Swish

Swish:a BESEGRA 55998 till 90 1951 4. Du kan sedan skriva ditt namn så att det syns på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 55998 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

13 750 kr

Kvarstår till mål

86 250 kr

Mål

100 000 kr

Hej!

Min mamma har obotlig bröstcancer.

2015 bestämde jag mig för att göra skillnad och bidra till forskningen så att familjer i framtiden slipper gå igenom det vår familj går igenom just nu. Sedan dess har jag varje år I oktober haft en insamling till bröstcancerfonden/cancerfonden, men känner att jag vill göra någonting mer och samla in pengar hela tiden och inte bara under en månad om året. Denna insamling låg tidigare på bröstcancerförbundets hemsida där den samlade in 67.600kr, men jag blev tvungen att stänga den pga byte av hemsideleverantör och flyttade den hit istället.

Armbanden finns i olika färger (rosa, transparent rosa, svart, metallic, grön och transparent guld), olika storlekar (S=16-17cm, M=17-18cm, L=18-19cm, XL=19-20cm) och med följande texter:

MAMMAS BRÖST
ÄLSKA LIVET
LOVE LIFE
AIMER LA VIE
ÄLSKA BRÖST
LOVE BOOBS
BEAT CANCER

De kostar 100kr styck och HELA summan går OAVKORTAT till cancerforskning.

Gör så här:
1. Donera 100kr till denna insamling och fyll i ditt namn på summan.
2. Maila mig på mammasbrost@gmail.com och uppge vilken färg, storlek och text du vill ha tillsammans med din address, så skickar jag ett snyggt armband till dig. Jag står för portot och DU är med i kampen om att utrota cancer.

Följ mig gärna på instagram (@majkens_hemmagjorda). Där finns fler bilder på armbanden. instagram.com/majkens_hemmagjorda

Tillsammans mot cancer!
Maria

Gåvor

Kommentarer