Lindas insamling

Startad av Linda Carlgren / 10 februari 2010

eller

Skänk med SMS

SMS:a BESEGRA 2219 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 2219 Johan Ek

Insamlat

159 100 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

111 111 kr

I november 2009 fick jag diagnosen Inflammatorisk bröstcancer. Jag var då gravid och ett par veckor senare fick vår lille Erik plockas ut med planerat snitt i v 32 för att jag skulle kunna börja med min cellgiftsbehandling.

Inflammatorisk bröstcancer är en ovanlig men mycket aggressiv form av bröstcancer. Den drabbar oftast lite yngre personer. Mitt mål med den här insamlingen är öka chanserna för överlevnad för oss som drabbas. Vill också sprida informationen om den här formen av bröstcancer eftersom det är viktigt med snabb diagnos om man drabbas.

lindaskriver.blogspot.com

Cancerfondens vision är att cancer ska kunna botas. Målet är att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer. Så bidra gärna med en slant du också. Ingen kan göra allt - men alla kan göra något!

Gåvor

för 2 månader sedan
Har skänkt 100 kr
Lotta Aamodt
för 2 månader sedan
Har skänkt 500 kr
Inger Aamodt
för 2 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Ulla-Britt Lidberg
för 2 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Malin
för 2 månader sedan
Har skänkt 100 kr
Joakim Ljungkvist
för 2 månader sedan
Har skänkt 100 kr
Anonym
för 2 månader sedan
Har skänkt 350 kr
Birgitta Karlsson
för 5 månader sedan
Har skänkt 100 kr
Anonym
Visa fler gåvor

Kommentarer

Idag är det två år sedan du lämnade oss. Du är så saknad
Malinför 4 år sedan
Idag är det två år sedan du lämnade oss. Du är så saknad
Malinför 4 år sedan
Såg dig och din familj i går på tv, Rosa Bandet galan. Barnen är så fina och de hälsade på dig vid graven. Insamlingen till forskning slog nytt rekord och din insamling ökar fortfarande. Du är saknad men lever kvar i vårt minne och din styrka och personlighet gör fortfarande gott!
Wilmas mamma Lför 4 år sedan
Ett år går ofattbart fort. Minns dig som igår, du fina Linda!
Jenny Stenmanför 5 år sedan
har du telefon med en fast kostnad varje månad, oavsett om du använder allt eller inte? Kolla saldot i slutet av månaden och skän de pengar "som brinner inne" annars.Kram / Maria http://mariasdagbok.blogspot.com/2012/02/tips-lindas-insamling.html
Maria Nordför 5 år sedan
Mina tankar går till Lindas söner! http://dendarelin.blogg.se/2012/january/google.html
Dendarelin.blogg.seför 5 år sedan
Halkade in på Lindas fina blogg om sina katter (främst Rippe), och det slog mig att nu kommer det inga fler fantastiska bilder från denna duktiga tjej som borde startat egen fotobusiness för länge sen...du var så duktig! Det glädjer mig att insamlingen sakta tickar på!
Jenny Stenmanför 5 år sedan
6 månader har nu gått sedan jag kunde prata med dig, skratta med dig, vara hos dig. Tomrummet du lämnat är obeskrivbart... Det var ju inte alls så här vi tänkte oss att det skulle bli, du skulle ju få bli frisk och finnas kvar!! Varje dag finns du ändå med mig i allt jag gör. Jag saknar dig så...
Magdalenaför 5 år sedan
Jag har precis kommit hem från en dryg veckas semestertrip genom Sverige. Tillbringade 2 nätter i Jönköping och tänkte då mycket på att det var här (i närheten) Linda bodde. Linda är en person man inte glömmer. Jag träffade på henne i fotosammanhang lång innan hon blev sjuk men redan då gjorde hon intryck på mig genom sina underbara fotografier och sitt sätt. R I P Linda.
Ingridför 6 år sedan
Jag saknar dig så otroligt! Du var en av de finaste vänner jag hade. Alltid lika omtänksam trots din otroliga smärta. Du gav inte upp. Kort tid innan du dog fixade du med lekplats ute till dina pojkar. Spis mm så de kunde leka ute. Detta trots du knappt kunde gå. Du lever kvar hos oss ALLTID!!! Dina bilder kommer finnas till minnen för dina barn. Dina fina fotoböcker :) Linda du fattas oss!!! LÅT KAMPEN MOT CANCER GÅ VIDARE Skänk en slant,,,
Maria Nordför 6 år sedan
Visa fler kommentarer