Klassikern X-treme

Startad av Ulf Bergqvist / 17 januari 2017

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 58347 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 58347 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

199 061 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

100 000 kr

Det är så många som drabbas av cancer. Och det är ju inte endast den som får cancer som drabbas. Nära och kära drabbas också av att mamma/pappa, ens barn, sambo eller nära vän får cancer.

Tanken med vår utmaning är att vi sommaren 2017 tillsammans skall köra alla delar av "En svensk klassiker" i rad på ett dygn. Det är ingen tävling, utan något vi gör tillsammans för att vi tycker om utmaningar och att träna ihop. De flesta i gruppen har någon längre tävling i bagaget, som Ironman eller Ö till Ö. Då blir fokuset väldigt individuellt. Denna gång vill vi ändra fokus - göra en rejäl utmaning, göra det tillsammans OCH göra en insamling för alla dem som drabbas av cancer då det är flera i vår närhet som drabbats. Precis som i vår utmaning så är det tillsammans vi kan göra den största insatsen mot cancer och dess konsekvenser. Vi kan stödja varandra i svåra stunder och vi kan stödja den forskning som så väl behövs för att komma tillrätta med cancer.

Gör som vi och lämna ditt bidrag!

Och kom ihåg att alla bidrag räknas ❤

Gåvor

Kommentarer