Jag väntar här

Startad av Veronica Lidén / 5 October 2014

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 9457 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 9457 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

1 750 kr

Kvarstår till mål

48 250 kr

Mål

50 000 kr

Detta är ett dansprojekt med målet att involvera och engagera människor i hela Sverige!

Vi är Framework Dancing Art, ett danskompani som består av Veronica Lidén och Catrin Jonasson. Med vår nya dansföreställning ”Jag väntar här” vill vi ur ett nära och personligt perspektiv berätta om hur livet kan påverkas av cancer.

”Jag väntar här” kommer att skapas för att bryta tabun kring svåra ämnen som sjukdom, sorg och död. Vi vill genom dans sprida kunskap och förståelse för den känslomässiga processen när man blir drabbad av cancer, vare sig det är som anhörig eller sjuk.

Veronica Lidén:
"Jag var 22 år då min mamma dog i cancer. Jag var den som höll henne i handen när hon tog sitt sista andetag. Året därpå var det värsta året i mitt liv. Vissa i min närhet tog avstånd, andra vågade fråga hur jag mådde. Själv brottades jag med mina känslor. Jag var arg på henne för att hon lämnade mig. Fick jag känna så? Jag kunde inte känna glädje och när jag väl kunde känna glädje fick jag dåligt samvete, för hur kunde jag vara glad i en värld där min mamma inte längre fanns?"

"Jag väntar här" är en föreställning som vi hoppas få spela runt om i hela Sverige för att genom dans få sprida kunskap och uppmärksamhet runt detta ämne! Följ gärna arbetet på vår hemsida. En dag hoppas vi att ett botemedel mot cancer hittas, men det behövs mer pengar! Därför startar vi denna insamling, tillsammans kan vi göra skillnad, stora som små gåvor!

Gåvor

Kommentarer