I find your lack of faith disturbing

Startad av Lina Baldenäs / 28 september 2010

eller

Skänk med Swish

Swish:a BESEGRA 3898 till 90 1951 4. Du kan sedan skriva ditt namn så att det syns på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 3898 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

10 300 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

10 000 kr

I februari 2010 fick jag diagnosen malignt melanom med spridning till lymfkörtlarna. Livet stannade upp och har inte riktigt tagit fart igen.

i februari 2011 hittade de en tennisboll i min högra njure. Det visade sig vara njurcancer. Så då dubblade vi målet.

Jag slåss idag för melanompatienter i hela Sverige, för mediciner och jämlik vård. Jag sörjer min Kristin som förlorade kampen mot det förbannade melanomet i februari 2011 och Emelie, den enda människa jag hört talats om med samma njurcancer som jag. Hon dog i början av juni 2013.

Skänk pengar. Hjälp forskarna på traven att hitta läkemedel som hjälper så lovar jag att slåss in i döden för att alla som behöver dem ska få dem, oavsett hur mycket utsugarna på läkemedelsbolagen vill ha för dem och hur lite byråkraterna i landstingen och sjukhusstyrelserna är villiga att betala för att förlänga ett människoliv.


Ingen kan göra allt - men alla kan göra något!

Gåvor

Kommentarer