gateretail

Startad av Marie Sutton / 18 maj 2018

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 59425 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 59425 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

34 000 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

0 kr

Finns det något som slår den här tiden? Våren glider sakta över till sommar och värmen kommer äntligen tillbaka. Att få vakna och sträcka på sig, sakta slå upp ögonen på morgonen och …. bara önska att denna mardröm var över, leva vidare som inget hänt. Att gårdagens prover visat allt annat än vad som berättades för dig…

Denna vardag blir tyvärr allt för vanlig för många idag. Men det är inte bara livet för patienten som förändras, ett stort ansvar ligger också hos alla oss som står bredvid, vid sidan med händerna hjälplöst bakbundna och tror att vi inte kan göra något åt situationen. Att helt plötsligt känna sig ensam, att man inte räcker till när förälder, man eller hustru, pojkvän eller flickvän eller som nu, när vår vän och kollega Marie blivit drabbad.
Men du har ett enormt stort inflytande. Du kan vara en tröstande hand, lyssna och ge omsorg och välbefinnande under en den krävande behandlingen, du är ovärderlig. Att visa sitt stöd ger oanade krafter.

Och glädjande nog kan vi konstatera att behandling ger resultat. Tack vare Cancerfonden sker det dagligen förbättringar inom cancervården. Det sker löpande förbättringar och nya bättre behandlingsformer. Mediciner som förkortar vistelsen på sjukhus och ger mer tid till behandling i hemmet och att vara tillsammans med familjen.

Så bättre sent än aldrig, låt dig tituleras Bidragsgivare hos Cancerfonden och var med i gateretails försök att bidra till att färre drabbas och fler överlever cancer i framtiden. Valfritt belopp, anonymt eller med ditt namn, alla bidrag räknas. gateretails insamling till förmån för Cancerfonden är vårt sätt att ge dig en möjlighet ändra en livsviktig fråga.

Gåvor

Kommentarer