Everesting mot Cancer

Startad av Jonathan Wickström / 29 juli 2019

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 4967 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 4967 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

71 986 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

8 848 kr

17:e augusti smäller det!

Everesting till förmån för Cancerfonden. Utmaningen har gnagt i bakhuvudet sedan länge men beslutet togs att i år skulle vara året. Inte allt för lång tid efter somnar min kära mamma in efter en lång kamp mot cancer.

Vi har alla fått olika talanger, en del har fått många men alla har fått någon. Några av oss fick intresse för biologi och kemi. Inte jag. Jag kan tyvärr inte särskilt mycket om sjukdomar och hur de skall kunna bekämpas på bästa sätt. Cancerfonden är med och stöttar personer som fick de där talangerna för att bekämpa en sjukdom som skördar alldeles för många liv.

Jag fick däremot en kärlek till cykling (om man nu kan klassa det som en talang). Vi har alla olika förutsättningar. Men en sak är säker, genom att använda dessa talanger kan vi alla göra något. Denna gången väljer jag att använda min kärlek till cykling för att uppmärksamma Cancerfonden. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Jag kommer själv skänka en summa till Cancerfondens arbete. Gör du det med så har vi hjälpts åt att förhindra denna oerhört tråkiga sjukdom.

Genom att köra upp och ner för den 1,6 km långa backen med en höjdskillnad på 85 meter 105 gånger ska jag klättra 8848 höjdmeter på min cykel. Likt de 8848 höjdmeter toppen av Mount Everest befinner sig på.

Det hela kommer ske i Lidbacken, den backe som startar vid början av Kulltorpsvägen i utkanten av Gnosjö och fortsätter upp förbi Folkes Park. Kom dit! Cykla med en bit! Eller sätt dig och picknicka i parken och släng iväg ett stöttande ord till en trött cyklist när han kommer farande!

Var med och stötta Cancerfondens viktiga arbete redan idag så ses vi i Lidbacken den 17:e augusti!

Gåvor

Kommentarer