En slant för livet

Startad av Julia Åberg / 5 november 2014

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 9702 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 9702 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

95 600 kr

Kvarstår till mål

4 400 kr

Mål

100 000 kr

"Det tog 0.8 sekunder för världen att vändas upp och ner, bli konstig och snedvriden. Marken liksom rasade runt om mig och jag försökte desperat hitta någon typ av plattform att stå stabilt på. Cancer är ett ord som alltid har smakat illa i min mun, och jag tänker aldrig någonsin acceptera."

I juni 2014 diagnostiserades vår mamma med obotlig levercancer. Ett besked som fick allting att stanna. Som fick allting att bli mörkt. Jag kände redan där och då att jag inte bara kan stå på sidan av, utan att jag måste göra någonting. Någonting som kan gör skillnad för andra i framtiden, och även för oss som sitter i den här situationen just nu.

I mars 2015 somnade vår mamma in, efter 9 månaders kamp mot denna vidriga sjukdom.

I mars 2016 insjuknade även vår pappa i cancer. Spridd bukspottkörtelcancer. Ännu en gång blev marken ostadig och framtiden någonting att oroa sig över.

Det räcker nu.

Vi är fyra syskon (Julia, Jakob, Matilda, Viktor) som startade den här insamlingen för att vi vill kunna hjälpa och göra den skillnaden vi kan göra i denna annars så hjälplösa situation. Vi hoppas att vi med våran historia kan få er där ute att bli mer engagerade och skänka En slant för livet!

Tack.

Gåvor

Kommentarer