EN PINNE FÖR TVÅ

Startad av Clara Persson / 13 augusti 2019

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 45164 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 45164 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

12 750 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

0 kr

En insamling till minne av Jerker Persson.

Jerker följde från barnsben alla Edsbyns IF’s bandymatcher troget och var under 2000-talet även ordförande för klubben under en period. På senare år började Jerker också se varje seger som Edsbyns herrlag tog som ett tillfälle att fira. Det var så ”En pinne för två” kom till och det hann bli en välkänd tradition som många av Jerkers vänner känner till.

Vi i Jerkers närmsta familj skulle vilja använda denna tradition som en symbol för något gott och startade därför denna insamling.

Tanken är att alla som vill får hedra och minnas Jerker genom att bidra med en frivillig summa. När bandysäsongen sedan börjar kan de som vill även bidra med en självvald summa för varje seger som rors hem av det bandylag man håller kärt. På så sätt skapar vi en gemenskap runt den kommande vinterns bandykvällar samtidigt som vi tillsammans gör en insats mot cancern, något Jerker hade älskat båda delarna av.

För att förstärka gemenskapen har vi skapat Facebookgruppen ”En pinne för två - Till minne av Jerker Persson”, där alla som vill kan minnas Jerker och posta eller läsa inlägg om bandysegrar samt följa insamlingens framfart.

Tack för att du vill hedra Jerker och bidra i kampen mot cancern!

Med vänliga hälsningar
Familjen Persson

Gåvor

Kommentarer