Damhockeyn snörar rosa

Startad av Helena Skoglund / 12 september 2017

eller

Skänk med SMS

SMS:a BESEGRA 8254 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 8254 Johan Ek

Insamlat

2 636 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

0 kr

Alla spelar vi match mot cancer. Som anhörig, vän eller som drabbad. Stockholms rekhockeydamer har skapat en insamling till stöd för Rosa Bandet. Tanken är att byta ut sina vanliga vita eller svarta skridskosnören mot rosa snören under oktober månad. Varje spelare som byter till de rosa snörena ger valfri donation (minst 25:-) för sina snören. Beloppet går oavkortat till insamlingen.

Idén har blivit en succé och inför den första upplagan av Sveriges Damhockey snörar rosa, som vi hoppas kunna göra om varje år, har även lag från SDHL, kvinnliga domare och flicklag anslutit sig till insamlingen. Jättekul tycker vi! Vi ger även möjlighet till andra lag, oavsett kön och ålder, möjlighet att haka på. Det finns en begränsad upplaga rosa snören i lagpack om 25 st. Kontakta Helena Skoglund på mail helena.skoglund@stockholmhockey.se för mer information.

Även om du inte spelar hockey själv är du självklart välkommen att bidra till vår insamling. Du kan skänka valfritt belopp till insamlingen via betalkort eller Internetbank nedan. Det går även bra att SMS:a BESEGRA 8254 till 72988. Skriver du ditt namn efter idnumret kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva anonym. Varje SMS bidrar med 50:- till insamlingen.

Insamlingen sker i samarbete med CCM som tagit fram och skänkt våra rosa skridskosnören, Svenska Ishockeyförbundet, SDHL, Stockholm Live och sist men inte minst Mahan Moin och hennes låt "the World is Mine" som man kan höra i reklamfilmen för vår insamling.

Följ oss även på Facebook: facebook.com/Rosadamhockey


Gåvor

för en dag sedan
Har skänkt 1 111 kr
Skå Mammuts
för en dag sedan
Har skänkt 100 kr
familjen Giles
för 2 dagar sedan
Har skänkt 725 kr
VASK Konståkning
för 4 dagar sedan
Har skänkt 50 kr
Alicia Blomberg Lehn
för 4 dagar sedan
Har skänkt 50 kr
Malin Blomberg
för 5 dagar sedan
Har skänkt 50 kr
Sofia Modig
för 5 dagar sedan
Har skänkt 50 kr
Nina G
för 5 dagar sedan
Har skänkt 200 kr
Anna
Visa fler gåvor

Kommentarer