Cykling mot cancer och vår egen övervikt: Åtvidaberg

Startad av Glenn Holvik Gustavsson / 30 april 2015

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 21178 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 21178 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

30 130 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

25 000 kr

Den 24 maj så spelar IF Elfsborg borta mot Åtvidaberg. En match som spelas i Östergötland som är Klas Ingessons hemtrakter. Detta är en match där vi vill göra det lilla extra!

Ifjol så valde 22 hjältar att cykla till bortamatchen mot Halmstad BK under parollen ”cykling mot cancer och vår egen övervikt”. Cykelresan var då med i en stor insamling som landade på cirka 300.000 insamlade kronor till Cancerfonden. I matchen mot Åtvidaberg är det dags igen!

Vi har bokat upp 20 platser för att genomföra denna resa där det är först till kvarn som gäller. Vi söker nu cyklister och sponsorer till denna resa.

Syftet med resan är inte att hitta ett gäng elitcyklister som cyklar så fort som möjligt till Åtvidaberg. Tanken med resan är att gänget tillsammans ser till så att ALLA tar sig i mål i Åtvidaberg.


Vill du vara med och cykla?
Kostnaden är 300:- och du måste ha en egen cykel. Maila till resor@guliganerna.se och anmäl dig.

Hur cyklar vi?
Dag 1 – 22/5: Borås-Huskvarna (cirka 9 mil)
Dag 2 – 23/5: Huskvarna-Mjölby (Cirka 11 mil. Stopp i Ödeshög)
Dag 3 – 24/5: Mjölby-Åtvidaberg (Cirka 6 mil)

(Cyklingen startar 09.00 på fredagen.)

Vill du skänka pengar?
Virtuell bössa kommer att läggas upp likt ifjol. Vi söker också efter sponsorer som triggar cyklisterna. Vi söker sponsorer som sponsrar med 1:- per kilometer och cyklist. Intresserad? Kontakta glenn.holvik@guliganerna.se.

För mer info:
Ring Glenn Holvik Gustavsson på 0706193457 eller maila resor@guliganerna.se

Gåvor

Kommentarer