Catharina Wiberg

Startad av För livet mot Cancer.. / 24 augusti 2014

eller

Skänk med SMS

SMS:a BESEGRA 9182 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 9182 Johan Ek

Insamlat

532 075 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

300 000 kr

Apportera för livet mot Cancer, från 1 september och året ut . Alla ni med apporterande hundar, skänk en summa till Cancerfonden för varje apport era hundar levererar under tiden, vilt på jakt, vilt på träning, dummisar, bollar, leksaker, apportbockar, ja allt dom ger er.... Summan avgör ni själva....

Gåvor

för 25 dagar sedan
Har skänkt 350 kr
Till minne av Mikael Bagge
för en månad sedan
Har skänkt 350 kr
Till minne av Bagge/Annelie
för en månad sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för en månad sedan
Har skänkt 500 kr
Agneta Andersson
för en månad sedan
Har skänkt 1 000 kr
Berth & Carin
för en månad sedan
Har skänkt 540 kr
Anonym
för 2 månader sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 2 månader sedan
Har skänkt 500 kr
Anders & Pia
Visa fler gåvor

Kommentarer

Ännu en gång har cancern ryckt bort en av våra kära. Stödet till forskningen kan aldrig bli för stort. Ett bidrag till Apportera för Livet är nu insatt till minne av Mikael Bagge som var jägare med labradorerna som sina viktigaste jaktkamrater för att kunna apportera hem det som behövdes.
Berth Nilssonför en månad sedan
Tillsammans kan vi göra skillnad. Alla ni som är med och bidrar till insamlingen är med och bidrar till att Cancerfonden kan fortsätta finansiera den främsta cancerforskningen i Sverige. Varmt tack från oss på Cancerfonden!
A-K Ridling, Cancerfondenför 2 år sedan
Nu finns även en länk på vår hemsida hit till denna sida. Vi kommer att ha en apporteringsträff på söndag 26 oktober, hoppas på många bidrag till denna insamling för livet mot Cancer.
Spaniel retriverklubben Sundsvallls sektioneför 2 år sedan
Förlorade i natt.min älskade ex-svägerska i detta hemska i
Beaför 2 år sedan
Nu ligger en länk även från Labradorklubbens webbsida till denna förnämliga sida. Tidigare en länk även från Welshklubbens sida. Hoppas på respons från många. Det är inte storleken på beloppet som är det viktiga, det är antalet givare. Personligen är jag hårt drabbat av cancerns elände, då både min mamma och pappa hade denna fruktansvärda sjukdom. Dessutom pappas alla elva syskon... (många barn i den äldre generationen!) Kan bara uttrycka tacksamhet över Cinnas beslut att starta upp detta.
Marita Björlingför 2 år sedan