Catharina Wiberg

Startad av För livet mot Cancer.. / 24 augusti 2014

eller

Skänk med SMS

SMS:a BESEGRA 9182 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 9182 Johan Ek

Insamlat

497 805 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

300 000 kr

Apportera för livet mot Cancer, från 1 september och året ut . Alla ni med apporterande hundar, skänk en summa till Cancerfonden för varje apport era hundar levererar under tiden, vilt på jakt, vilt på träning, dummisar, bollar, leksaker, apportbockar, ja allt dom ger er.... Summan avgör ni själva....

Gåvor

för 2 dagar sedan
Har skänkt 500 kr
Anders Björk
för 22 dagar sedan
Har skänkt 100 kr
Milan
för 22 dagar sedan
Har skänkt 100 kr
FörLivet Bob
för 23 dagar sedan
Har skänkt 6 000 kr
Anonym
för en månad sedan
Har skänkt 50 kr
För Ulrika "Ika" ♡
för en månad sedan
Har skänkt 50 kr
För Ulrika "Ika" ♡
för en månad sedan
Har skänkt 200 kr
Karin Ström
för 2 månader sedan
Har skänkt 2 890 kr
WT LT 2016 och Tittis Skyddsänglar
Visa fler gåvor

Kommentarer

Tillsammans kan vi göra skillnad. Alla ni som är med och bidrar till insamlingen är med och bidrar till att Cancerfonden kan fortsätta finansiera den främsta cancerforskningen i Sverige. Varmt tack från oss på Cancerfonden!
A-K Ridling, Cancerfondenför 2 år sedan
Nu finns även en länk på vår hemsida hit till denna sida. Vi kommer att ha en apporteringsträff på söndag 26 oktober, hoppas på många bidrag till denna insamling för livet mot Cancer.
Spaniel retriverklubben Sundsvallls sektioneför 2 år sedan
Förlorade i natt.min älskade ex-svägerska i detta hemska i
Beaför 2 år sedan
Nu ligger en länk även från Labradorklubbens webbsida till denna förnämliga sida. Tidigare en länk även från Welshklubbens sida. Hoppas på respons från många. Det är inte storleken på beloppet som är det viktiga, det är antalet givare. Personligen är jag hårt drabbat av cancerns elände, då både min mamma och pappa hade denna fruktansvärda sjukdom. Dessutom pappas alla elva syskon... (många barn i den äldre generationen!) Kan bara uttrycka tacksamhet över Cinnas beslut att starta upp detta.
Marita Björlingför 2 år sedan