Bär en vän

Startad av Erik Fellman / 10 maj 2016

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 36306 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 36306 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

42 655 kr

Kvarstår till mål

17 345 kr

Mål

60 000 kr

Välkommen till "Bär en vän för Cancerfonden", århundradets event som alla måste hänga med på!
Jag vet inte riktig när idén till "bär en vän" kom till, det var för ett eller två år sedan. Det började iallafall med att jag ville simma runt Kungsholmen. Jag ville inte göra det själv, så min vän Helena sa att hon kunde ställa upp (hon gillar inte att simma) om jag först bar henne på ryggen ett varv runt Kungsholmen. Det var jag såklart snabb att skaka hand på!
Sagt och gjort. Nu har träningen och planeringen för det hela varit igång länge. Ett datum är spikat och den 5:e juni klockan 09.00 börjar min promenad med Helena på ryggen vid Hornsbergs Strand.
 
 
Helena har nyss avklarat en vandring på 300 mil genom Nya Zeeland där hon samlade in över 160 000 kronor till Cancerfonden. Vi har båda varit påverkade av cancer inom familjen så därför tänker vi fortsätta att samla in pengar till Cancerfonden även under den här vandringen.

Jag räknar med att det tar mellan 5 och 7 timmar att klara ett varv runt Kungsholmen med 60 kilo Helena på ryggen, så det kan vara ett av de långsammaste varven i världshistorien. Jag kommer att gå och ta pauser om vartannat tills vi är i mål.

Häng med och heja, all tänkbar support både till oss längs vägen och till Cancerfonden behövs!

För mer info kolla in http://fellman.nu

Gåvor

Kommentarer