Anna Stadling- Efter Stormen

Startad av Anna Stadling / 15 september 2017

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 28869 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 28869 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

20 200 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

20 000 kr


- När man som jag varit med om en svår och stor händelse i livet men kommit ut på andra sidan känns det absolut viktigt och självklart att bidra med det jag kan. Den här insamlingen ligger mig nära hjärtat just för att jag själv drabbats och vet vad det innebär. Jag vet hur det känns när inget är säkert och fast. När skräcken tar tag i hela ens varelse och hur fantastiskt det kan vara att få goda besked. Lika fullt vet jag hur hårfin linjen är och att ingen av oss kan styra över det som händer i våra kroppar. Men genom alla bidrag kan mer forskning göras och fler kan därmed överleva kampen mot cancer. Kampen som kan tyckas omänskligt svår och som man bara måste ta sig igenom. Jag hoppas och tror att Du vill hjälpa mig hjälpa mina medsystrar att bidra med det du kan. Varje krona och omtanke är ovärderlig.

Under oktober månad turnérar jag runt i Sverige med min nya skiva ”Efter Stormen” som kommit till under dom två senaste åren parallellt med behandlingar och kaos. Musiken har alltid varit en tillgång i livet för mig och blev ännu en gång en väg genom och ut. /Anna

Lyssna gärna på skivan. Kom och lyssna live. Bidra med det du kan!
Här är turnéplanen.
28/9 Scalateatern, Stockholm (gäst Andreas Mattsson)
6/10 Kapellet, Norrtälje
7/10 Lilla K, Bollnäs
11/10 Humlebacken, Avesta
12/10 Katalin, Uppsala (gäst Stina Wollter)
13/10 East West, Örebro (gäst Jonathan Lindner & Kapellet)
19/10 Kulturbaren, Trollhättan
20/10 Kafé de Lux, Växjö
21/10 Christinae Kyrka, Alingsås
22/10 Backstage Konsert & Kongress, Linköping

Gåvor

Kommentarer