Anna Jansson

Startad av Therese Olsson / 19 januari 2010

eller

Skänk med SMS

SMS:a BESEGRA 2189 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 2189 Johan Ek

Insamlat

50 750 kr

Kvarstår till mål

24 250 kr

Mål

75 000 kr

Har startat denna insamlingen som en hjälp för framtida forskning av cancer. Man kan inte annat än bli berörd när man läser om Annas hemska öde som hon beskriver i sin ytterst välformulerade blogg.
Lördagen den 13/3-10 slocknade Annas låga, genom denna insamling kan vi tillsammans göra skillnad i forskningen mot cancer och samtidigt hedra Anna som den tappra kämpe hon var.
Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra mycket!

Gåvor

för 4 år sedan
Har skänkt 350 kr
Görel Malmquist
för 5 år sedan
Har skänkt 50 kr
Therese Själin
för 6 år sedan
Har skänkt 50 kr
Cathrin Bergendorff
för 6 år sedan
Har skänkt 50 kr
Anna
för 6 år sedan
Har skänkt 50 kr
Lotta Lundholm
för 6 år sedan
Har skänkt 50 kr
Anonym
för 6 år sedan
Har skänkt 50 kr
Mammografi
för 6 år sedan
Har skänkt 50 kr
Thomas och Nilla
Visa fler gåvor

Kommentarer

Självklart vill jag skänka även till Annas minne, jag har redan ringt på 100 kr numret. bra initiativ!
Vonnaför 7 år sedan
Jag kände inte Anna men ändå känner jag så otroligt mycket, just för er. Jag har följt Annas blogg och det gör verkligen så ont. Jag önskar er all lycka i framtiden Henrik och Tilda!
Johannaför 7 år sedan
Somliga säger vi lever i evighet, fast döden är det sannaste som dom vet.Andra säger lyckan finns i ett ögonblick,fast dom aldrig hann i fatt de dom fick.I kärlek och hat, fiende, kamrat,glädje och sorg, hydda och borg.Tar vi ett kort på barnen i sommar tid, när dom dansar, när vi dansar.En stund på jorden. Cornelis Vreeswijk
Jenny, Jonna och Ammiför 7 år sedan
Fantastiskt att du startade denna insamling! Jag är en av alla som berörts av Annas öde. Min mamma dog i cancer för 15 år sedan -så jag är redan månadsgivare till cancerfonden, men jag stöder självklart även denna insamling.Mina tankar går självklart till Annas familj, vänner och övriga anhöriga till någon som drabbats.Ta hand om varandra!
Elisabethför 7 år sedan
Har läst de senaste inläggen i Annas blogg och kände att jag ville skänka lite till, till denna insamling! Ska länka till denna i hennes bloggcomments också och hoppas flera tänker på att bidra... Det är det minsta vi kan göra för att visa hur Anna och Henriks blogg har påverkat... Jag tänker på min Pappa som dog i hjärntumör för bra precis 4 år sedan och hoppas att framtiden ger oss ett botemedel mot denna eländiga sjukdom som kallas cancer! Jag tänker på dig, Anna, din fina dotter Tilda och din man Henrik och vet att ni alltid kommer att vara tillsammans i era hjärtan!Nu kör vi - mot cancern! För ett botemedel! Små gåvor blir stora om vi är flera!
Carina Palmqvistför 7 år sedan
Blev berörd ända in i hjärtat av detta tragiska livsöde...
Mariaför 7 år sedan
Nu har jag bidragit med en liten summa, men med många bäckar små.......hoppas jag att det snart blir en stor å.Kämpa Anna, du har så mycket att leva för!Tack för ett bra initiativ// Petra
Petra Olssonför 7 år sedan
Många bäckar små .... Önskar jag hade råd att skänka mer till Annas insamling. Har aldrig blivit så berörd av en blogg förrut.
Jennyför 7 år sedan
Nu har jag skänkt 500 och men det är inte nog när det gäller cancer. Min mamma dog också i cancer vilket var extremt tungt för mig då. Jag var gravid med mitt 1:a och enda barn och i 7 månaden. Efter det har fler i släkten dött just i cancer och vi har haft tuffa år när man ser tillbaka. Om man inte har så mycket pengar och tycker att 50 kronor är mycket så är det så himla betydelsefullt och det är inte "bara" när det gäller forskning inom detta område. Glöm aldrig att ditt bidrag är lika viktigt som nån annans!KramCarina Alm
Carina Almför 7 år sedan
Vilken jätte bra initiativ- Tess. Håller tummarna hårt för min vän Anna.//Lotta
Lottaför 7 år sedan
Visa fler kommentarer