AIK MOT CANCER

Startad av Niklas Martinsson / 29 november 2018

Insamlat

136 650 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

100 000 krI unga år hade vi en familj med föräldrar och syskon. När tiden gick och ju äldre vi blev så växte vi sakta men säkert också in i vår andra familj. Den familj som bands samman av vår kärlek till laget i svart och gult. Det trollband oss och vi etsades samman med nya bekantskaper som sedan skulle utvecklas till starka band.

Det är allt för många som tragiskt förlorat medlemmar i sin första familj, och det är även andra som just i detta nu ställs inför utmaningen som denna sjukdom för med sig. Vad gör vi vänner i en sådan situation? Jo, vi hjälper självklart med det vi kan!

Vi ämnar att göra något för de som har, för de som ska och för de som gör. Vi vill ge fler möjligheten att se vårt kära AIK på ålderns höst. Vi vill behålla våra nära och kära och visa vår omgivning att vi bryr oss. Vi vill visa styrkan i den svartgula familjen vi är stolta att tillhöra.

INSAMLINGEN
En insamling har startats hos Cancerfonden och den pågår via Swish mellan den 1/12 och den 30/12.

Den 29/12 kommer vi dessutom att hålla en insamling på Norrmalmstorg från kl 12.00. Mer info om detta kommer men skriv ner datumet i din kalender redan nu.

SÅ BIDRAR DU
Skicka ditt bidrag via Swish med meddelande "BESEGRA 58592" till 90 1951 4. Det är valfritt att skriva ditt namn så att det syns på gåvan, annars blir din gåva presenterad som anonym.

Vårt mål är att få in minst 100 000:- till Cancerfonden och det ska vi givetvis klara av tillsammans. Låt oss nu visa den kraft som finns i svart och gult!

Med svartgula hälsningar,
AIK MOT CANCER

Gåvor