Slå Ett slag för livet

Det här gör vi med din gåva

Vi stödjer cancerforskning som kan leda till att färre drabbas och att fler kan botas eller leva ett långt liv med god livskvalitet. 

Följ forskningens framsteg

"Cancer berör oss alla"

En av klubbarna som är med i Ett slag är Mjölby GK som förra året kom på andra plats i den stora golftävlingen för Cancerfonden. Klubbchefen Viktoria Schedin berättar varför hon och klubben har valt att engagera sig för just Cancerfonden. 

– Cancer är något som berör oss alla. Att samla in pengar och vara med och bidra till att föra forskningen framåt känns jätteviktigt. Ingen kan göra allt men alla kan göra något, därför vill jag säga till att klubbar som funderar på att engagera sig – bara gört. Det viktiga är inte hur mycket man samlar in utan att man är med och bidrar, säger Viktoria Schedin. 

Resultatlista 2020

Lista över de klubbar som lyckats samla in mest under året. 

  • Vara-Bjertorp Golfklubb – 142 182 kr 
  • Tranås Golfklubb – 93 060 kr
  • Mjölby Golfklubb  - 86 100 kr
  • Arvika Golfklubb – 52 500 kr
  • Falsterbo Golfklubb – 52 000 kr
  • Örestads Golfklubb – 50 002 kr

Hela resultatlistan

Redovisa resultatet

Redovisa ert insamlingsresultat senast den 30 september för att få er klubbs namn publicerad på resultatlistan. Om ni inte valt att starta en insamlingssida på cancerfonden.se kan ni sätta in pengarna på Cancerfondens plusgiro 901986-0 eller bankgiro 901-9514. Märk inbetalningen med Ett Slag och klubbens namn.

Har du frågor?

Har du frågor om tävlingen är du välkommen att kontakta Victoria Båveryd.

victoria.baveryd@cancerfonden.se