Bli företagsvän

Som Företagsvän till Cancerfonden får ni tillgång till digitalt material så att ni kan visa ert engagemang både internt och externt under ett år.

Visa ert engagemang för alla

När ni blir Företagsvän eller köper något av våra kampanjpaket får ni tillgång till marknadsföringsmaterial att använda på exempelvis er webbplats.

Läs mer om de olika Företagspaketen

För den här och kommande generationer

Tack vare pengar som företag och privatpersoner bidrar med kan vi stötta Sveriges främsta cancerforskning. Många av de framsteg vi ser inom cancerbehandling idag, är resultat av forskning som inleddes för decennier sedan. 

Copyright Nobel Media AB 2015. Foto: Pi Frisk

Ett exempel är Nobelpristagaren Thomas Lindahls forskning som hjälpt oss att förstå hur cancer uppkommer, och som tidigt fick stöd av Cancerfonden. En idé han hade för 50 år sedan, resulterade i Nobelpriset i kemi 2015. 

För att våra barn och barnbarn ska få ta del av ytterligare framsteg, måste vi som lever i dag se till att forskningen har de resurser som krävs. Tack för att ni stödjer Cancerfonden!

Vanliga frågor

Kan mitt företag använda Cancerfondens logotyp och symboler i vår egen kommunikation?

Nej, inte som företagsvän. Våra logotyper och symboler är registrerade varumärken som ägs av Cancerfonden. Logotyper och symboler (som det rosa bandet) är förbehållna våra partners som vi har ett långsiktigt samarbete och avtal med.

Varken företag eller privatpersoner får använda Cancerfondens logotyper och symboler om det inte reglerats i avtal.

Kan mitt företag sälja en produkt till förmån för Cancerfonden?

För att som företag få driva tjänst- eller produktkopplad försäljning till förmån för Cancerfonden, exempelvis skänka x antal kr per såld produkt/tjänst, måste ni ha ett partneravtal med oss.

Läs mer om våra olika partnerskap för tjänst- eller produktkopplad försäljning.

Huvudpartner

Partneraktivitet

Rosa Partner

Stort tack till våra Företagsvänner

Företagsvän Stora
Företagsvän Mellan
Företagsvän Lilla