Stöd Cancerfonden
Publicerad
28 okt 2016

Ge en gåva med sms

Är du sms-givare med privatabonnemang hamnar kostnaden för ditt första köp på din mobilfaktura, precis som vanligt. Vid ett andra köp accepterar du samtidigt villkoren för WyWallet.

Med vårt sms-nummer 72988 kan du visa att det är just du som gett en gåva till cancerforskningen. Sms:a BESEGRA (mellanslag) ditt namn till 72988 så skänker du 50 kr. 

Alla sms-gåvor till Cancerfonden hanteras numera av betaltjänsten WyWallet.

För att fortsätta betala dina gåvor via mobilräkningen gör du så här:

  • Är du sms-givare med privatabonnemang hamnar kostnaden för ditt första köp på din mobilfaktura, precis som vanligt. Vid ett andra köp accepterar du samtidigt villkoren för WyWallet. Du kan när som helst avsluta tjänsten hos WhyWallet genom att skicka ett sms till 71 798 och skriva AVSLUTA.
  • Du som är månadsgivare via SMS och som vill avsluta ditt SMS-månadsgivande hos Cancerfonden, skicka Stopp och det belopp du vill stoppa. Exempelvis "Stopp 300" till 72 988.
  • Du som har kontantkort eller företagsabonnemang måste registrera dig och ladda ner Wywallet-appen. När du registrerar dig väljer du betalsätt. Det smidigaste är att koppla ett kreditkort till ditt WyWallet-konto. Då behöver du aldrig tänka på att fylla på kontot när du handlar med mobilen.

Varför WyWallet?

Från den 1 februari 2013 är det bolaget 4T med tjänsten Wywallet som är ansvarig för betalningar via sms. Tjänsten ägs gemensamt av de fyra stora teleoperatörerna 3, Telenor, Telia och Tele2. Bakgrunden är den nya betaltjänstlagen som kräver att man ska veta vem det är som gör ett köp med mobilen. Det är därför du som vill göra sms-betalningar från företagsmobilen måste registrera dig i WyWallet-appen eller på webben.

Var kan jag läsa mer om WyWallet?

Gå in på www.wywallet.se för mer information. Vänd dig till kundtjanst@wywallet.se eller telefon 0771 22 50 50 om du har fler frågor eller upplever några problem med tjänsten.