Humanity

Startad av Jennie Faxe / 26 april 2018

eller

Skänk med Swish

Swish:a BESEGRA 31376 till 90 1951 4. Du kan sedan skriva ditt namn så att det syns på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 31376 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

660 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

0 kr

Tänk om alla i Sverige hade kunnat skänka 50 kronor i denna insamlingen som går oavkortat till cancerforskningen. Jag vill med texten nedan förmedla något som vi alla känner. 50 kronor per person är inte mycket. Men 50 kronor från många personer kan ge ett stort bidrag. Kanske du har skänkt från annat håll. Kanske du tänker att du skall göra det sen. Gör det nu. Forskningen behöver dej. Jag vänder mej till dej och din kraft av spridning Facebook. Dela gärna inlägget. Det går bra att swisha eller överföra via din bank. Följ Humanity och se hur du har bidragit till att det växer. Välj knsppen "bidra till insamlingen" så kan vi se här hur det går. Läs texten nedan.

Hallå Cancer. Har jag berättat för dej hur mycket jag hatar dej? Vet du om så många gånger du vänt upp och ner på livet för mej och alla andra i världen. Varför är du fortfarande en sån parasit. Varför kan vi ta död på det mesta men inför dej så står vi maktlösa. Vet du om så avskydd du är. Föraktad. Hatad. Vet du hur många hjärtan du har krossat. Vet du så många du kastat ut från en klippa. Som du har lekt med. När det passar dej. Ibland leker du hårt och intensivt. Ibland ger du varningar. Men du låter alla kämpa för sina liv. Som vi är dina marionettdockor. När skall du förintas. Vi kan inte ens ducka för dej för du skjuter hej vilt och på vem du vill. Vi gör vad vi kan för att samla in pengar och bidra till mordet på dej. Hur mycket mer krävs. Vi kommer aldrig att ge upp. En dag skall du dö. Så länge det finns en armé med soldater som krigar emot dej över hela världen, som aldrig ger upp, så finns det hopp om ett slut för dej också. Jag hoppas det kommer snart. Och jag hoppas att folk aldrig slutar skänka pengar till forskningen. Fuck you cancer. Din tid kommer den med.

Dela gärna inlägget.

Gåvor

Kommentarer